Branchenyt

​Salget af iPhone 5 runder fem millioner i den første weekend

Apple meddelte i dag, at de har solgt mere end fem millioner af den nye iPhone 5 kun tre dage efter, at den blev introduceret den 21. september, og mere end 100 millioner iOS-enheder er blevet opdateret med iOS 6, verden mest avancerede operativsystem til mobile enheder. iPhone 5 fås i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore og Storbritannien, og vil kunne fås i 22 flere lande fra den 28. september og i mere end 100 lande ved årets slutning. Efterspørgslen på iPhone 5 overstiger lagerbeholdningen, og selvom de fleste forudbestillinger er blevet leveret til kunderne, vil mange blive leveret i oktober.


“Efterspørgslen på iPhone 5 har været utrolig, og vi arbejder hårdt på at få leveret en iPhone 5 til de kunder, der vil have en, så hurtigt som muligt”, sagde Tim Cook, Apples CEO. “Selvom vi har solgt vores lagerbeholdning, modtager butikker fortsat regelmæssige leverancer af iPhone 5, og kunder kan fortsat bestille på internettet og få en forventet leveringsdato. Vi sætter pris på jeres tålmodighed og arbejder hårdt på at bygge nok iPhone 5-enheder til alle”.

iPhone 5 er den hidtil tyndeste og letteste iPhone, helt nydesignet med en smuk ny 4″ Retina-skærm, en Apple-designet A6-processor, der sikrer rasende hurtig ydeevne, og ultrahurtig trådløs teknologi* – og samtidig har den endnu længere batteritid.**

Priser og tilgængelighed
iPhone 5 leveres i hvid og sølv eller sort og skifer og kan købes i Apple Online Store (www.apple.com), Apple Retail Stores og hos udvalgte operatører og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore og Storbritannien.***

Den 28. september kan iPhone 5 fås i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Holland, Irland, Italien, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Ungarn og Østrig. Priser annonceres tættere på lanceringen.

* LTE fås via udvalgte operatører. Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Bed din operatør om oplysninger.
** Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
*** Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Tilgængelighed og pris på abonnement varierer efter operatør.

Comment here