Branchenyt

11 stærke valgfrie fordele til TDC kunder

TDC lancerer i dag helt nye mobil og mobil bredbåndsabonnementer, der åbner op for et univers af valgfire digitale underholdnings- og mobiltjenester, der frit kan udskiftes hver 30. dag. En ny retning for TDC, der skal sikre endnu flere glade og loyale kunder. De får nu frit valg på fordelshylderne med bl. a. bøger, magasiner, film og serier, aviser og ekstra data. TDC har igennem lang tid arbejdet hen mod, at være langt mere kunde-centrerede, og derfor er kunderne er også de bedste til svare på, hvad de ønsker sig af produkterne.
Kunderne har talt og TDC har lyttet
Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC, glæder sig til at præsentere det nye mobilprodukt med de digitale valgfrie fordele, der bygger på kundernes ønsker og behov.
“Vi har igennem en lang række fokusgrupper med kunder og grundige markedsanalyser fundet frem til, at det vigtigste for vores kunder er valgfrihed, mulighed for selv at sammensætte deres abonnement og at kunne tilpasse det over tid. Vi er derfor kommet frem til at lancere TDC Valgfrie Fordele som giver kunderne alle tre dele.”
Med det nye mobilprodukt vælger kunderne først et mobilabonnement. Alle tre abonnementer på hylden er med fri tale, så det er kun dataforbruget, der skal tage stilling til. Derfra får kunderne frit valg mellem elleve forskellige tjenester og jo større dataabonnement kunderne vælger, jo flere valgfrie fordele kan de vælge 30. måned.
Det hele foregår i et online univers direkte på telefonen, tablet eller computeren og herfra er det nemt og enkelt at veksle adgang til fire digitale magasiner til fx roaming i juleferien eller tv-serier og film til børnene. Kunderne frit kan vælge imellem og udskifte elleve valgfrie fordele hver 30. dag.
200.000 TDC mobilkunder bliver automatisk flyttet over på de nye abonnementer og får direkte besked inden længe.
De valgfrie fordele er:
• WYPE – Fri adgang til fire valgfrie magasiner hver måned (blandt andet Bo Bedre, Costume og Bilmagasinet)
• Mofibo – Ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger
• C More – Ubegrænset adgang til tv, film og serier
• Blockbuster – Én valgfri film hver måned
• Politiken.dk – Få nyheder, debat, viden og kultur
• TDC Play Musik – Fri adgang til millioner af musiknumre
• TDC Play Film- & Seriepakken – fri adgang til massevis af film og serier
• TDC Rejseklar EU – Fri tale, sms og mms i Europa + 100 MB data hver måned
• TDC Rejseklar EU 100 MB – 100 MB data hver måned til brug i Europa
• Datadeling – Få et ekstra SIM-kort, så du bedre kan udnytte den inkluderede data
• 5 GB Ekstra Data – 5 GB Ekstra Data i dit mobilabonnement hver måned
Læs meget mere om de valgfrie fordele på www.tdc.dk/fordele.dk.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here