Branchenyt

3 åbner ny butik i Waves

Onsdag den 22. december slår 3 dørene op til en splinterny 3Butik i Waves, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Kom ind i butikken og oplev Danmarks hurtigste mobile bredbånd, EazyInternet, se de mange fede tilbud på 3Mobiler og tag del i festlighederne, som vil foregår på ægte 3-manér. Åbningen med masser af gode tilbud løber af stablen den 22. og 23. december.

Shoppingcentret Waves får tilsat et strejf af New York, når 3 på onsdag kl. 10.00 åbner en ny butik, hvor indretningen er inspireret af Apples kendte flagskibsbutik på den berømte shoppinggade Fifth Avenue i ”The Big Apple”. Butikken er lækkert og stilrent indrettet og er som noget nyt indrettet med siddepladser, så man i ro og mag kan få den nødvendige rådgivning om køb af mobiltelefon og mobilt bredbånd.

Butikschef Allan Pedersen ser frem til åbningen: ”Vi glæder os virkelig meget til at introducere kunderne i Waves til vores mange fede 3Mobiler og til Danmarks suverænt hurtigste mobile bredbånd i den nye 3Butik i Waves.”

Alle der besøger den nye butik inviteres selvfølgelig til at prøve, hvor nemt og hurtigt man kan komme på nettet med EazyInternet, og det veloplagte personale vil desuden præsentere alle interesserede for et bredt udvalg af de nyeste 3Mobiler – og der vil være alt fra små trend-mobiler til intuitive business-mobiler og lækre avancerede smartphones.

”Når vi vælger at åbne en ny butik i det nye Waves og flere andre stederi landet, så er det især fordi de avancerede smartphones bliver mere og mere populære. De byder på så mange nye muligheder og funktioner, at vi synes der er på sin plads at tilbyde kunderne endnu bedre rådgivning og vejledning – i større butikker med et højt fagligt niveau.” siger Allan Pedersen.

Åbningen i Waves bliver fejret med en række fordelagtige tilbud samt godter og forfriskninger til kunderne. Se billeder af alle 3Mobiler og USB-modems på www.3.dk/billedarkiv. Det vedlagte foto kan frit benyttes af medierne.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here