BranchenytNyheder

3 først med HTC Touch Diamond

Man siger, at diamanter er en kvindes bedste ven. Men når 3, som det første teleselskab i Danmark lancerer HTC Touch Diamond, forventes mændene ligeledes at stå i kø efter den sorte diamant-mobil. Allerede i dag kan du være blandt de første, der får fingrene i mobilen.

 Når du først sidder med HTC Touch Diamond i hånden, ønsker du aldrig at lægge den fra dig igen. HTC Touch Diamond er en designmæssig lækkerbisken baseret på Windows Mobile 6.1. Den har blandt andet en flot touch screen på 2,8 tommer og visuel browser, der forøger helhedsoplevelsen, når man fx bladrer igennem sine bille-der.

”Vi har store forventninger til HTC Touch Diamond og oplever også en ekstraordinær interesse fra vores kunder. Derfor er vi glade for at være det første teleselskab, der kan tilbyde kunderne denne fantastisk flotte model. Mobilen har blandt andet Turbo 3G 7,2 Mbit/s og GPS, og skærmbilledet tilpasser sig displayet alt efter, hvordan man holder mobilen,” siger Stine Green Paulsen, Kommunikationschef i 3.

HTC Touch Diamond har en avanceret musikfunktion, som både kategoriserer dine sange og giver dig mulighed for at browse visuelt gennem albums og spille musik. Derudover har mobilen 3.2 megapixel kamera med autofokus og 4 GB hukommelseskort.

HTC Touch Diamond kan købes i alle 3Butikker og på 3.dk/webshop fra i dag.

Comment here