Nyheder

3 gør drømmerejsen billigere

Fra den 23. januar kan kunder hos 3 med 3LikeHome abonnement bruge deres telefon i store dele af Asien til de samme priser som i Danmark. Med inkluderingen af populære feriedestinationer som blandt andet Bali og Sri Lanka forventer 3 at tiltrække endnu flere rejseglade privatkunder, samt at give de eksisterende kunder mulighed for en billigere drømmerejse.

Hvide sandstrande, krystal blåt hav og 30 grader i skyggen i bytte for sne, slud og minusgrader. Flere danskere benytter de mørke vintermåneder til at søge ly i Asiens varme klima og smukke destinationer. Især mere uudforskede destinationer som Bali og Sri Lanka er populære valg, når ferien i vintermånederne skal bookes, og det betyder også, at efterspørgslen på billigere telefoni i Asien er stigende. Derfor udvider teleselskabet 3 per 23. januar 3LikeHome med Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien inklusiv Bali. Med udvidelsen dækker 3LikeHome fra slutningen af januar 47 lande, hvor både privat – og erhvervskunder kan bruge deres smartphone og mobile bredbånd på samme måde som i Danmark.

”Med 3LikeHome vil vi gerne gøre det simpelt og billigere at booke drømmerejsen, og da Asien er et af danskernes foretrukne rejsemål var det oplagte destinationer at inkludere i vores 3LikeHome abonnement. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere og give dem rig mulighed for at dele deres skønne ferieoplevelser med dem derhjemme,” siger David Elsass, direktør for privatmarked hos 3.

Nyd ferien – uden bekymringer

Uden 3LikeHome kan drømmerejsen hurtigt blive en dyr fornøjelse. 1 MB data kan nemt koste mellem 75 -115 kr. i de pågældende lande og at ringe hjem fra Bali koster hele 24 kr for kunder hos 3 uden 3LikeHome. Et opkald hjem eller en hurtig tur på internettet kan i sidste ende koste dyrt.

”Mange kender det. At komme hjem fra rejsen til paradis og blive mødt af en svimlende telefonregning, fordi det kan være svært at gennemskue, hvad det egentligt koster at gå en hurtig tur på nettet eller at modtage et opkald. Hos 3 vil vi gerne lette de bekymringer, der tidligere har været forbundet med rejser, telefoni og roaming. Så man kan nyde sin ferie og spare penge samtidigt,” siger David Elsass.

Tal fra tidligere undersøgelser har også vist, at kunder med 3LikeHome har opnået kæmpe besparelser på deres forbrug i udlandet. Alene i juli måned 2016 har danske turister og forretningsrejsende i udlandet sparet 1,484 mia. kroner med 3LikeHome-konceptet. 3’s beregninger viser desuden, at 86 % af besparelsen er sket i USA, hvor én megabyte koster 75 kroner, hvis man ikke har 3LikeHome.

Roamingpriser i Indonesien for kunder uden 3LikeHome

 • Opkald til Danmark: 14,00 kr./minut
 • Opkaldsafgift: 3,95 kr. pr. opkald
 • Sms til Danmark: 4,00 kr.
 • Data: 100 kr./MB

(Opdateret: kl 18:25 da tidligere omtalte priser var ex moms priser)

Med 3LikeHome betaler kunderne ikke ovenstående priser, men bruger blot af den data, som er inkluderet i deres abonnement.

 • Om 3LikeHome:
 • 3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.
 • 3LikeHome dækker fra og med i dag 47 lande: De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales, Østrig, Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien.
 • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3
 • 3LikeHome dækker:
 • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
 • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
 • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
 • Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
 • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here