Branchenyt

3 indgår roamingaftale om tale og mobildata med Telia

Teleselskabet 3 har indgået aftale med Telia om at lade 3’s kunder benytte Telias netværk i de områder, hvor 3’s eget netværk ikke dækker. Roamingaftalen erstatter den nuværende aftale med TDC, som ikke omfatter 3G og 4G-data.
Aftalen omfatter national tale og dataroaming på 3G, og den forventes implementeret ved udgangen af februar 2016.

”Vores kunder er storforbr ugere af deres smartphones, og det er de, uanset hvor i landet de befinder sig. Derfor er det vigtigt for os, at vi nu har sikret, at vores kunder i fremtiden også har fuld dataadgang i yderområderne. Samtidig er vi nået frem til en aftale, som både vi og Telia er glade for,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør i teleselskabet 3.

Også hos Telia er man glad for den nye wholesale-aftale:

”Jeg er både glad og stolt over at kunne offentliggøre aftalen med 3. Det er formentlig den største wholesale-aftale i Danmark, og det styrker vores i forvejen stærke position på markedet. Aftalen er i kraft af sin størrelse god for forretningen og vores indtjening, og den er samtidig vidnesbyrd om den høje kvalitet, som vores netværk har,” siger Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia.

Fakta om roaming-aftalen
• Roamingaftalen sikrer 3’s kunder dækning, hvor selskabets eget net ikke dækker. Her kobles kunderne automatisk på Telias netværk.
• Inkluderede teknologier: 2G og 3G

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here