Nyheder

3 sælger begrænset parti af OnePlus 5 den 21. juni

OnePlus præsenterer sin næste topmodel, den nye smartphone OnePlus 5 den 20. juni. Det er endnu uvist, hvornår OnePlus 5 kommer bredt til salg, men teleselskabet 3 har fået eksklusiv mulighed for at sælge et begrænset parti allerede den 21. juni i 3Huset i København.

Den 20. juni kl. 18 løfter OnePlus sløret for alle detaljer om mobilproducentens næste topmodel OnePlus 5 ved en live streamet event på Youtube. OnePlus har ikke meldt en egentlig salgsdato ud forud for annonceringen, men OnePlus-fans kan møde op allerede den 21. juni på ti udvalgte steder rundt omkring i verden og som de første få fingrene i den nye topmodel. Ét af stederne er 3Huset i København. Teleselskabet 3 har nemlig som OnePlus’ eksklusive partner i Danmark fået mulighed for at sælge et begrænset parti af den nye smartphone. Det sker ved en ’pop-up event’ i 3Huset på Vimmelskaftet den 21. juni kl. 16-20.

”I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op,” siger David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

Kunder i kø
Hos 3 kan man ikke oplyse, hvor mange OnePlus 5’ere der vil være på lager til pop-up eventen, men der er ifølge teleselskabet tale om et begrænset parti, og hver kunde kan købe én OnePlus 5. Kunderne får en goodie bag med i købet, som indeholder lækkerier fra OnePlus – bl.a. et OnePlus mobil cover og en OnePlus 5 t-shirt.

Lignende OnePlus pop-up events har tidligere givet anledning til, at kunder har stillet sig i kø for at være sikre på at være blandt de første ejere af de eftertragtede smartphones. 3 er forberedt på, at der også kan danne sig kø før kl. 16 den 21. juni i København, og 3 sørger derfor for siddepladser uden for butikken til kunder i kø samt vand og en isvogn.

3Huset ligger på Vimmelskaftet 35, 1161 København K.

OnePlus lanceringen den 20. juni kan ses her: oneplus.net/dk/launch

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here