Branchenyt

3 starter salg af iPhone SE den 5. april med forudbestilling fra den 29. marts

Teleselskabet 3 bekræfter, at selskabet den 5. april starter salg af iPhone SE, Apple’s hidtil stærkeste telefon, med en fire tommer stor skærm. iPhone SE kan forudbestilles på 3.dk fra den 29. marts kl. 00.01 – og i almindelig åbningstid i 3’s butikker landet over og i 3’s kundeservice.
Med den nye iPhone SE har Apple formået at kombinere styrken fra iPhone 6s med det lette og kom pakte aluminiumsdesign, som kunderne elsker og en fire tommer stor retinaskærm. iPhone SE tilbydes i fire lækre metallic-farver, herunder også rose gold. iPhone SE er den ideelle telefon til den, der foretrækker en mindre telefon, og som samtidig vil nyde godt af den styrke, der ligger i A9 chippens avancerede 64-bit arkitektur, den øgede batterilevetid, det avancerede 12-megapixel iSight kamera med Live Photos, muligheden for at optage 4K video og anvendelsen af Touch ID og Apple Pay.

”iPhone SE er det perfekte valg for kunder, som ønsker en mindre, men stærk iPhone oplevelse,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3. ”Vi ved, at vores kunder vil elske at bruge iPhone SE på 3’s hurtige og stabile netværk.”

iPhone SE fås bl.a. med et Fri Tale 10 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome og kan forudbestilles fra den 29. marts kl. 00.01 på 3.dk – og i 3’s butikker og i 3’s kundeservice på 70 313 313 i almindelig åbningsti d. Læs mere om priser mv. på 3.dk/iphone-se og om iPhone på www.apple.com/iphone.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here