Branchenyt

3 styrker onlinesalget

Om end mange vil synes, man får mere/bedre rådgivning ved at gå ind i en (tele)butik, så ved vi jo også, at rigtig mange køber online. Og det ved teleselskaberne også, og gør alt for, at være der hvor vi forbruger også er.

Mobilselskabet 3 ansætter nu en Head of eCommerce, og har valgt en mand fra branchen. I morgen har Casper Remmer, der kommer fra en stilling som Head of Online i Telmore, hos 3.

31-årige Casper Remmer har flere års erfaring med digitalt salg og har det seneste halvandet år haft ansvar for eCommerce og den overordnede online strategi hos Telmore. Før dette var han Online Manager hos boldklubben Aab A/S og har tidligere været selvstændig med egen webshop, oplyser 3 i en pressemeddelelse.

”Jeg er glad for at kunne byde Casper velkommen. Jeg er sikker på, at Casper vil passe godt ind i den kultur, vi har i 3. En kultur, som er præget af innovation, forandring og drive. Caspers erfaring med at transformere en online-organisation til en målrettet salgsorganisation gør ham til den rette mand til jobbet”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet, 3 Danmark.

Comment here