AppsNyhederTablet

3 udvider 3likehome til at omfatte mobile bredbåndskunder

At mobilselskabet har genindført 3likehome igen – i begyndelsen til 6 lande – ved du sikkert allerede hvis du er jævnlig læser af denne side. Men nu udvider 3 også denne service til at omfatte kunder med et bredbåndsabonnement. Nu kan du som 3 kunde også benytte tabletten eller pc’en i udlandet på samme vilkår som i Danmark uden, at det koster ekstra. Således kan kunderne nu tjekke e-mails, læse danske nyheder, se tegnefilm og være på Facebook uden at få en ekstra regning.

”Jeg er sikker på, at vores kunder vil se det som et kæmpe plus, at de fremover kan tage deres bredbånd med på ferien og ud over telefonen nu også benytte tabletten og pc’en i de seks udvalgte lande uden at skulle bekymre sig om en ekstraregning. For 3’s kunder er det nemlig en selvfølge at være online. Ferien planlægges og bookes online, oplevelserne udvælges og tjekkes ud online og feriebilleder, m.v. deles løbende på de sociale medier, som ferien skrider frem”, siger Morten Christiansen, CEO i 3.

3LikeHome, som initiativet hedder, bliver automatisk inkluderet i de bredbåndsabonnementer, som sælges i dag. Kunderne kan således være online og bruge af den datamængde, der er inkluderet i deres abonnement, dog maksimalt op til 20GB pr. måned. Sidstnævnte regel er imidlertid ikke gældende i Sverige. 3LikeHome for bredbånd gælder uanset, om kunderne befinder sig på 3’s eget netværk eller på et konkurrerende netværk.

For at gøre det nemt at tjekke om man har 3likeHome i sit abonnement, kan kunderne taste deres telefonnummer eller deres bredbåndsabonnementsnummer ind på http://www.3.dk/l/3likehome/#3likehome-tjekker  og se, om de er dækket af tilbuddet.

Læs mere om 3LikeHome til bredbånd på www.3.dk/bredband

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here