Branchenyt

3’s kunder får nu fri roaming i Thailand

Mandag den 25. september udvider teleselskabet 3 sit populære koncept 3LikeHome, og det betyder, at 3’s kunder med 3LikeHome i deres abonnement kan bruge telefonen i Thailand til samme priser som i Danmark. Dermed bliver 3 det første teleselskab, som kan tilbyde sine kunder fri roaming i Thailand.

For de mange danskere, som er godt i gang med at planlægge rejsen til Thailand, er det slut med at skulle bekymre sig om at opstøve wi-fi eller slukke mobilen, når flyet lander på drømmedestinationen. Fra i dag kan kunder hos 3 frit bruge mobilen til at dele sine ferieminder på de sociale medier, ringe hjem eller blive opdateret på de seneste nyheder hjemmefra uden at skulle bekymre sig om telefonregningen. 3 udvider nemlig konceptet 3LikeHome til også at omfatte den populære feriedestination Thailand.

Lytter til kunderne
Med udvidelsen af 3LikeHome kan 3 nu tilbyde sine kunder fri roaming i 53 lande, og hos 3 er man yderst stolte af endnu engang at tilføje endnu et populært rejsemål til listen.

”Thailand er et af de lande, som vores kunder har efterspurgt længe, og derfor har det også været en stor prioritet for os at kunne forhandle denne aftale hjem. Vores ambition er at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og det betyder også, at vi rent faktisk lytter til vores kunders ønsker. Med Thailand på listen over lande, hvor man kan roame frit, giver vi vores kunder en endnu større frihed til at bruge mobilen rundt omkring i verden,” siger Morten Christiansen, CEO for 3.

Sæderne er fyldte
Thailand har længe været et af danskernes fortrukne oversøiske rejsemål, især om vinteren, når kulden og mørket trænger sig på. Epinions nye rejseanalyse ”Sådan Rejser Danskerne 2017”, viser da netop også, at Thailand er i danskernes top 3 over rejsedestinationer i vinterhalvåret. Hos Norwegian mærker man også den store interesse fra de danske rejsende, som hurtigt fylder sæderne ud ombord på flyet mod sol og varme.

”Siden vi startede vores flyvninger mellem København og Bangkok i 2014, har vi mærket stor efterspørgsel fra danske rejsende. Thailand er et utroligt eftertragtet rejsemål, og de to ugentlige afgange vi har i vintersæsonen er stort set altid helt fyldte. Det er tydeligt, at danskerne værdsætter en billig og komfortabel rejse i topmoderne fly til en af verdens mest populære destinationer”, siger Norwegians danske kommunikationschef Daniel Kirchhoff.

Om 3LikeHome:

  • 3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.
  • 3LikeHome dækker nu 53 lande bl.a. Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU.
  • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3

3LikeHome dækker:

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here