NyhederTablet

Acer Iconia B1

Med lanceringen af Acer Iconia B1-A71 henvender Acer sig til unge eller nye brugere og familier, som ønsker endnu en tablet til børnene. Iconia B1 er også ideel for travle mennesker, som ønsker en brugervenlig og mobil følgesvend. Størrelsen på syv tommer, som svarer til en standard bogside, gør skærmen komfortabel til læsning, surfing, spil og video.

Super portabel: Iconia B1 er enkel at holde og bruge i én hånd, og et triangulært hjørnegreb nederst på venstre side gør det endnu nemmere. Den er også enkel at tage med i tasken eller i jakken. Vægten på kun 320 gram gør Iconia B1 til den letteste 7” tablet på markedet.

Højresponsiv underholdning: Iconia B1 kombinerer 1.2GHz dual core-prosessor, for hurtig og problemløs gaming, netsurfing og video, med Androids Jelly Bean operativsystem til hurtige og præcise svar på søgninger og effektiv netsurfing. Ved søgning via VoiceSearch, kan man få lydbaserede svar hurtigt og nemt.

Hurtige og gratis medier: Over 500 gratis onlinemagasiner fra hundredevis af mediehuse og websider er bare en fingerberøring væk med Google Currents. Med den nyopdaterede app kan man opdage, læse og dele favoritindhold på den kapacitive WSVGA-skærm (1024×600), også i offline modus. Der er adgang til over 700.000 spil og applikationer via Play Store.

Fang og del mere: Iconia B1 har et frontkamera, som kan bruges til chat med venner. Kameraet er placeret øverst til højre og fungerer også i landskabsmodus, så venner kan blive en del af billedet i en videochat.

Acer Iconia B1 er en kosteffektiv basismodel i Acers brede produktportefølje og den er tilgængelig som en 8GB-version med mulighed for udvidelse via microSD™-indgang.

Acers tablet-portefølje består nu af tre 10” Android-tabletter, to 7” Android-enheder, én 11” med Windows 8 og én 10” Windows 8 Hybrid Tablet.

Specifikationer:
-Android Jelly Bean operativsystem
-Mediatek dual-core 1.2GHz processor (MTK 8317T)
-7” diagonal WSVGA kapacitiv multitouch-skærm med opløsning på 1,024 x 600
– Intern hukommelse på 8GB(2)
-Trådløs forbindelse: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth® 4.0 og GPS
-3.5mm jack
-Indbygget høtttaler
-microSD™-indgang med støtte for op til 32GB
-Frontmonteret 0.3-megapiksel webkamera
-Genopladeligt 2,710 mAh-batteri
-micro-USB (opladning og PC-tilkobling) med USB 2.0
-Størrelse: 197.4 mm x 128.5 mm x 11.3 mm
-Vægt: 320 g

Pris og tilgængelighed
Acer Iconia B1-A71 er tilgængelig fra februar til en pris på DKK 999 inkl. moms.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here