CES 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Acer Liquid Z5

Allerede inden CES i Las Vegas officielt åbner, har Acer valgt at præsentere lige op til udstillingen en række nyheder, deriblandt den nye Smartphone Liquid Z5. Liquid Z5 har en 5” stor skærm i 16:9 format.

Der er tale om en ”entry” model, så der er ikke tale om voldsomme specifikationer, og en skærmopløsning på 854 x 480 pixel er derfor heller ikke voldsomt imponerende sammenlignet med high-end modeller. Men med en Liquid Z5 får man alligevel en 1,3 GHz dual-core processor med 512 MB RAM mens den indbyggede hukommelse ”kun” er på 4GB. Det skal dog nævnes, at hukommelsen kan udvides med et microSD hukommelseskort.

Acer har indbygget et 5 MP-kamera mens det frontkameraet nøjes med at tage billeder i VGA-opløsning.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen officiel dansk pris på Liquid Z5 men vores kilder siger, at prisen i Europa bliver på ca. 170 Euro, hvilket svarer til ca. 1.200 kr. – så et gæt på en dansk pris er ca. 1.500 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here