Nye mobiltelefonerNyheder

Apple iPhone Xs og iPhone Xs Max

Apple præsenterede i dag iPhone Xs og iPhone Xs Max – de meste avancerede iPhones nogensinde – og tog visionen for fremtidens smartphone til et nyt niveau. Den 5,8” iPhone Xs og 6,5” iPhone Xs Max har imponerende Super Retina-skærme, et hurtigere og forbedret dobbelt kamerasystem, der tilbyder banebrydende foto- og videofunktioner, den første 7-nanometer chip i en smartphone – A12 Bionic-chip med næste generation af Neural Engine – hurtigere Face ID, bredere stereolyd, en smuk, ny guldfinish og introducerer dobbelt-sim til iPhone. iPhone Xs og iPhone Xs Max kan forudbestilles fra fredag d. 14. september og kan købes i butikkerne fra fredag d. 21. september.

“iPhone Xs er spækket med næste generations teknologier og er et kæmpe skridt fremad, hvad angår fremtiden for smartphones. Alt er det seneste nye, herunder industriens første 7-nanometer A12 Bionic-chip med 8-core Neural Engine, hurtigere Face ID og et avanceret dobbelt kamerasystem, der tager billeder i Portræt-funktion med Smart HDR og dynamisk dybdeskarphed,” sagde Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. ““iPhone Xs er ikke en, men to nye iPhone-modeller, og iPhone Xs Max kommer med den største skærm nogensinde i en iPhone med det største batteri nogensinde i en iPhone, der giver op til halvanden times ekstra batteritid til din dag.

To all screen-design

iPhone Xs og iPhone Xs Max bygger på all screen-designet fra Phone X og har de skarpeste skærme med det højeste pixeltæthed, der er set i et  Apple-enhed. Disse Super Retina-skærme, der nu fås i størrelserne 5,8” og 6,5”,1 har specialfremstillet OLED-design, understøtter Dolby Vision og HDR10 og indeholder farvestyring på tværs af iOS-systemet, der giver branchens bedste farvenøjagtighed. iPhone Xs og iPhone Xs Max tilbyder et kontrast­forhold på 1.000.000:1 med utrolig lysstyrke og ægte sort, samtidig med at de har 60 % større dynamisk rækkevidde i HDR fotos. iPhone Xs Max giver en mere medrivende oplevelse med over 3 millioner pixels til videoer, film og spil, og tilbyder den største skærm nogensinde i en iPhone i et format, der svarer til iPhone 8 Plus.
Et elegant bånd i rustfrit stål i guld supplerer nu finisher i sølv og space grey. Bredere stereoafspilning skaber et mere medrivende lydbillede. Designet i glas på for- og bagsiden indeholder det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone med forbedret beskyttelse mod ridser, mens glasset på bagsiden muliggør hurtigere trådløs opladning. iPhone Xs og iPhone Xs Max er stænk- og vandafvisende på et nyt niveau, IP68, i op til 2 meter i 30 minutter og beskytter mod de typiske ting, man spilder i hverdagen, herunder kaffe, te og sodavand.2

A12 Bionic-chip og næste generation af Neural Engine

Det Apple-designede A12 Bionic – den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone – indeholder den første 7-nanometer chip i en smartphone, der tilbyder brancheførende ydeevne i et mere energieffektivt design. A12 Bionic har en sekskernet fusion-arkitektur med to kerner til ydeevne, der er op til 15 % hurtigere,  fire kerner til effektivitet, der er op til 50 % mere effektive, en GPU med fire kerner, der er op til 50 % hurtigere, powerfuld Apple-designet billedsignalprocessor (ISP), videokoder og meget mere. En hurtig lagringscontroller tilbyder iPhone lagringsplads på op til 512 GB. Alt dette åbner op for nye oplevelser i forbindelse med spil, fotografi, videoredigering og grafikkrævende apps. Selv med al denne power holder iPhone Xs 30 minutter længere mellem opladningerne end iPhone X, og iPhone Xs Max holder halvanden time mere end iPhone X.
Næste generations Neural Engine er bygget til avanceret maskinlæring i alt fra fotografi til augmented reality. Et nyt ottekernet design gør det muligt for den at udføre op til 5 billioner handlinger i sekundet sammenlignet med 600 milliarder i A11 Bionic. Dette muliggør nye funktioner som f.eks. hurtigere plandetektion for ARKit og nye funktioner, der bruger maskinlæring i realtid. Neural Engine er for første gang åben for Core ML, hvilket giver udviklerne mulighed for udvikle apps, der bruger denne yderst effektive maskinlæringsmotor. Core ML, der kører på A12 Bionic Neural Engine, er op til ni gange hurtigere end på A11 Bionic og bruger så lidt som en tiendedel af energiforbruget.

Banebrydende 12 MP dobbelt kamerasystem

iPhone Xs bliver ved med at tilføre innovation ti fotografi – ting, der ikke var mulige før iPhone.  Funktioner som avanceret dybdesegmentering ved hjælp af Neural Engine, Smart HDR, der skaber billeder med stor dynamisk rækkevidde og fantastiske billededetaljer, avanceret bokeh-kvalitet på billeder i Portræt-funktion og dynamisk dybdeskarphed, der kan brugertilpasses i Fotos-appen, er alle enorme forbedringer inden for de mest avancerede fototeknikker, som alle kan bruge.
Det 12-megapixels dobbelte kamerasystem indeholder dobbelt optisk billedstabilisering med 2 x optisk zoom, mens en ny sensor er dobbelt så hurtig. Smart HDR skaber billeder med større fremhævninger og skyggedetaljer. Større og dybere pixels forbedrer billedegengivelsen og ydeevnen ved ved svag belysning.
Avanceret dybdesegmentering i Portræt-funktion giver mulighed for mere sofistikerede portrætter med en bokeh på professionelt niveau. Ny Dybdekontrol giver brugere mulighed for dynamisk at justere i dybdeskarpheden i Fotos-appen og både se preview3 i realtid og efterfølgende, så man kan skabe portrætter med en smuk baggrundssløring. Portræt-funktion med Dybdekontrol er også tilgængelig på TrueDepth-kameraet til selfies, der omfatter Memoji og hurtigere understøttelse af ansigtssporing til ARKit-apps fra tredjeparter.
iPhone Xs og iPhone Xs Max tilbyder den højeste kvalitet af videooptagelse i en smartphone. De større pixels og den større, hurtigere sensor skaber en forbedret ydeevnen ved ved svag belysning og forbedret videostabilisering, såvel som udvidet dynamisk rækkevidde for større fremhævninger og skyggedetaljer i videoformater med op til 30 billeder i sekundet. Brugere kan også optage stereolyd ved hjælp af de fire indbyggede mikrofoner for at mest ud af videooptagelserne.

Avancerede teknologier

Face ID, det mest sikre ansigtsgodkendelsessystem nogensinde i en iPhone, er nu endnu hurtigere.  TrueDepth-kamerasystemet bruger præcis dybderegistrerende teknologi, der med længder overgår egenskaberne og sikkerheden i todimensionale ansigtsscannere og gør det muligt for brugere at låse iPhone op, bruge Apple Pay, få adgang til sikre apps og mange andre funktioner med et enkelt blik.
iPhone Xs og iPhone Xs Max introducerer Gigabit-class LTE, der giver endnu højere overførselshastigheder4 og dobbelt-sim5 ved brug af et nano-sim og digitalt eSIM.

Med iOS 12

iPhone Xs og iPhone Xs Max leveres med iOS 12, verdens mest avancerede mobile styresystem. iOS 12 introducerer nye AR-oplevelser, hjælper folk med at genopdage og dele billeder og gør kommunikationen mere udtryksfuld og sjov med Animoji og Memoji. Screen Time hjælper kunder med at følge med i og kontrollere den tid de bruger på deres iOS-enhed. Siri Shortcuts gør det muligt for alle apps ar arbejde sammen med Siri og nye privatlivsfunktioner beskytter brugeren mod at blive fulgt på nettet.
Priser og tilgængelighed
  • iPhone Xs og iPhone Xs Max vil være tilgængelige i modellerne 64 GB, 256 GB og 512 GB i space grey, sølv og i en ny guldfinish og fås fra hhv. 8.899 kroner og 9.799 kronerapple.com/dk, og i Apple Store-appen. De er også tilgængelige hos autoriserede forhandlere og visse udbydere (priser varierer).
  • Kunder kan forudbestille iPhone Xs og iPhone Xs Max fra fredag d. 14. september, og de vil være tilgængelige fra fredag d. 21. september i over 30 lande og territorier, herunder Australien, Østrig, Belgien, Canada, Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Guernsey, Hongkong, Irland, Isle of Man, Italien, Japan, Jersey, Luxembourg, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Puerto Rico, Saudi-Arabien, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA og Jomfruøerne (USA).
  • iPhone Xs og iPhone Xs Max vil være tilgængelige i over 25 lande og territorier, herunder Andorra, Armenien, Bahrain, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Georgien, Grækenland, Grønland, Ungarn, Island, India, Kasakhstan, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Malta, Monaco, Oman, Polen, Qatar, Rumænien, Rusland, Slovakiet, Slovenien og Sydafrika fra fredag d. 28. september.
  • Apple-designet tilbehør, herunder læder- og silikoneetuier i flere forskellige farver, kan fås fra 349 kroner, og læderetuiet til iPhone Xs og iPhone Xs Max kan fås fra 849 kroner.
  • Med Apple GiveBack, kan kunder bytte deres kvalificerede enhed til et Apple Store-gavekort.6 Hvis deres enhed ikke er kvalificeret til kredit, genbruger Apple den gratis.
  • Alle kunder, som køber iPhone Xs eller iPhone Xs Max fra Apple, får tilbudt gratis personlig indstilling enten i butikken eller online, så de kan få hjælp til at tilpasse deres nye iPhone og få indstillet mail, vist nye apps i App Store og meget mere.

1 Skærmen har runde hjørner, der følger et smukt kurvet design, og disse hjørner er inden for et standardrektangel. Når den måles i form af et standardrektangel er skærmen 5,85 tommer (iPhone Xs) og 6,46 tommer (iPhone Xs Max) diagonalt. Det reelle visningsområde er mindre.
2 iPhone Xs og iPhone Xs Max er stænk-, vand- og støvafvisende, og de er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 2 meter i op til 30 minutter). De stænk-, vand- og støvafvisende egenskaber er ikke beregnet til at modstå vedvarende belastning og kan aftage som følge af normal slitage. Undgå forsøg på at oplade en våd iPhone – se brugerhåndbogen for at få oplysninger om rengøring og tørring. Væskeskader dækkes ikke af garantien.
3 Preview i realtid i Dybdekontrol vil være tilgængelig gennem en gratis softwareopdatering senere dette efterår.
4 Hastigheden varierer alt efter de lokale forhold og udbyderen. Få mere at vide om 4G LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg apple.com/iphone/LTE.
5 Dobbelt SIM-understøttelse vil være tilgængelig gennem en gratis softwareopdatering senere dette efterår. Brug af dobbelt SIM kræver to trådløse serviceabonnementer (hvilket kan omfatte roamingbegrænsninger). Visse begrænsninger kan gøre sig gældende.
6 I de fleste lande.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here