Nye mobiltelefonerNyheder

Apple lancerer iPhone XR

Apple lancerede i dag iPhone XR, der integrerer banebrydende teknologier fra iPhone Xs i et kant til kant-design i glas og aluminium med den mest avancerede LCD i en smartphone med en 6,1” Liquid Retina-skærm og seks flotte farver. iPhone XR kommer med den kraftfulde A12 Bionic-chip med næste-generations Neural Engine, TrueDepth-kamerasystem, Face ID og et avanceret kamerasystem, der skaber dramatiske portrætter vha. et enkelt kameraobjektiv. iPhone XR kan forudbestilles fra fredag d. 19. oktober og kunne købes i butikker fra fredag d. 26. oktober.

“Med iPhone XR kan vi nå ud til endnu flere mennesker med de seneste iPhone-nyskabelser. Den er fuld af de nyeste teknologier, herunder en 6,1” Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, det nyeste TrueDepth-kamera med hurtigere Face ID-godkendelse, en ny 7-nanometer A12 Bionic-chip med anden generations Neural Engine og et 12 megapixel kamera, der kan tage avancerede fotografier med Portræt-funktionen og Portrætlys,” siger Philip Schiller, Senior Vice President, Worldwide Marketing, Apple. “Den nye iPhone XR har et superflot nyt kabinet af aluminium i luftfartsklasse og glas, som er beskyttet mod indtrængende væsker og støv iht. IP67, har lang batterilevetid (hele dagen) og fås i seks flotte farver. iPhone XR giver endnu flere mulighed for at opleve den sidste nye iPhone X-teknologi, i et smukt nyt design og til en mere overkommelig pris.”

Banebrydende nyt design

Et fantastisk design skubber skærmen på iPhone XR helt ud til kanten. Det mest holdbare skærmglas, der nogensinde er set på en smartphone, er omkranset af et elegant anodiseret bånd af aluminium i luftfartsklassen (7000-serien), og designet med glas på bagsiden muliggør trådløs opladning.
iPhone XR fås i seks nye farver: hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED. En proces med syv farvelag giver glasbagsiden flotte nuancerede farvetoner, og farven på aluminiumsbåndet og kamerakanten er tilpasset til at matche og give et sofistikeret udtryk. Dette nye design er stænk- og vandafvisende (IP67-klassificeret) og beskytter mod hverdagens spild-uheld med f.eks. kaffe, te og sodavand.1
En del af indtægterne fra salg af iPhone XR (PRODUCT)RED går direkte til Den Globale Fonds hiv/aids-bevillinger, som leverer programmer til test, rådgivning, behandling og forebyggelse, og der fokuseres særligt på at eliminere overførslen af virusset fra mødre til deres spædbørn.

Mest avancerede LCD i en smartphone

Den flotte 6.1” Liquid Retina-skærm fra kant til kant2 byder på markedets bedste farvenøjagtighed med bred farveunderstøttelse og True Tone, der giver en mere naturtro oplevelse. Præcisionsbearbejdet glas, avanceret pixel-afmaskning og subpixel kantudjævning gør det muligt for skærmen at følge telefonens kurver, mens et nydesignet baggrundslys giver mulighed for, at skærmen kan nå helt ud i hjørnerne.
iPhone XR understøtter hurtige og flydende iPhone-bevægelser som tryk for at afbryde vågeblus, skub op for at gå til hjemmeskærmen og skub ned for at få adgang til meddelelser og Kontrolcenter, og den nye haptiske funktion, hvor tryk på hjemmeskærmen straks aktiverer kamera eller lommelygte.

A12 Bionic og næste generations Neural Engine

Apples A12 Bionic er den smarteste og kraftigste smartphone-chip, du har oplevet. Det er den første 7-nanometer-chip nogensinde i en smartphone, og den sørger for brancheførende ydeevne i et mere strømbesparende design. A12 Bionic har en fusionsarkitektur med seks kerner – to med høj ydeevne, der er op til 15 procent hurtigere, og fire med høj effektivitet, der er op til 50 procent mere effektive – en GPU med fire kerner, der er op til 50 procent hurtigere, kraftfuld Apple-designet ISP (Image Signal Processor), videokoder m.m. Alt dette åbner op for nye oplevelser med spil, fotos, videoredigering og grafiktunge apps uden at give køb på god batterilevetid. Selv med alt dette holder iPhone XR op til halvanden time længere end iPhone 8 Plus.
Næste generation af Neural Engine er bygget til avanceret maskinlæring inden for alt lige fra fotografering til AR. Et nyt design med otte kerner gør det muligt at gennemføre op til 5 billioner handlinger i sekundet sammenlignet med 600 milliarder i A11 Bionic. Dette giver nye muligheder som hurtigere planregistrering i ARKit og nye funktioner, der gør brug af maskinlæring i realtid. For første gang er Neural Engine åben for Core ML, så udviklere kan bygge apps, der gør brug af denne meget effektive maskinlæringsinstrument. Core ML på A12 Bionic Neural Engine er op til ni gange hurtigere end på A11 Bionic og bruger endda ti gange mindre energi.

Face ID – det mest sikre system til ansigtsgenkendelse nogensinde i en smartphone

Face ID er hurtigere på iPhone XR pga. softwareoptimeringer og en hurtigere sikker enklave. TrueDepth-kamerasystemet bruger en præcisionsteknologi til dybderegistrering, der kan meget mere og er meget sikrere end todimensionelle ansigtsscannere, til at låse iPhone op, bruge Apple Pay, få adgang til sikre apps og benytte mange flere funktioner med blot et enkelt blik.

Avanceret vidvinkelkamera med et enkelt objektiv

iPhone XR har et 12 megapixel vidvinkelobjektiv med f/1.8-blænde og en helt ny sensor, der giver hurtigere autofokus, mens større og dybere pixel giver bedre billedkvalitet og bedre ydeevne i svag belysning på fotos og videoer. Forbedringer af ISP og Neural Engine samt forbedrede softwarealgoritmer gør det muligt at tage portrætfotos med en smuk bokeh-effekt. Smart HDR giver bedre lys- og skyggedetaljer på tværs af fotos.
Ny dybdekontrol giver brugerne mulighed for at justere dybdeskarpheden både i realtidsvisning3 og efter optagelsen for at skabe iøjnefaldende portrætter med en smuk bokeh-effekt. Selfies har aldrig set bedre ud med en forbedret Portræt-funktion på TrueDepth-kameraet på forsiden og Portrætlys til at give dramatiske studielignende effekter.

Trådløse teknologier

iPhone XR bruger LTE Advanced for at opnå høje overførselshastigheder4 og introducerer dobbelt-sim5 via brugen af nano-sim og digitalt eSIM.

iOS 12

iPhone XR kommer med iOS 12, verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder. iOS 12 ændrer den måde iOS-brugere ser verden vha. AR (Augmented Reality), hjælper brugerne med at genopdage og dele fotos og gør kommunikation mere udtryksfuld og sjov med nye Animoji og Memoji. Skærmtid hjælper brugerne med at forstå og styre, hvor meget tid de bruger på deres iOS-enheder, Siri-genveje giver mulighed for, at enhver app kan samarbejde med Siri, og nye anonymitetsfunktioner hjælper med at beskytte brugerne mod sporing på internettet.

Priser og tilgængelighed

  • iPhone XR vil kunne fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i farverne hvid, sort, blå, gul, koral og (PRODUCT)RED fra 6.699 kroner på apple.com/dk og i Apple Stores og vil også kunne fås gennem autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere).
  • Kunderne kan forudbestille iPhone XR fra på fredag d. 19. oktober – og den kan købes fra fredag d. 26. oktober – i over 50 lande og områder, herunder Andorra, Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Grønland, Guernsey, Holland, Hongkong, Indien, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Mexico, Monaco, New Zealand, Norge, Oman, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika,Taiwan, Tjekkiet,Tyskland, UAE, Ungarn, Østrig, USA og Jomfruøerne (USA).
  • Apple-designet tilbehør til iPhone XR vil kunne fås til priser, der starter ved 349 kroner.
  • Med Apple GiveBack, kan kunder give deres enhed (gælder ikke alle enheder) i bytte for et Apple Store-gavekort.6 Hvis deres enhed ikke berettiger til et gavekort, vil Apple modtage den til genbrug uden betaling.
  • Alle kunder, som køber iPhone XR fra Apple, får tilbudt gratis personlig indstilling enten i butikken eller online, så de kan få hjælp til at tilpasse deres nye iPhone og få indstillet mail, vist nye apps i App Store og meget mere.

1 iPhone XR er stænk- vand- og støvafvisende og er blevet testet under kontrollerede laboratorieforhold med en IP67-klassificering iht. IEC-standard 60529 (maks. dybde 1 meter i op til 30 minutter). De stænk-, vand- og støvafvisende egenskaber er ikke beregnet til at modstå vedvarende belastning og kan aftage som følge af normal slitage. Undgå forsøg på at oplade en våd iPhone – se brugerhåndbogen for at få oplysninger om rengøring og tørring. Væskeskader dækkes ikke af garantien.
2 The iPhone XR R-skærmen har afrundede hjørner, som følger designets kurver, og de ligger inden for et format svarende til et standardrektangel. Målt som et standardrektangel er skærmen 6,06” diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
3 Realtidsvisning i Dybdekontrol vil være tilgængelig via en gratis softwareopdatering senere på efteråret.
4 Hastigheden varierer alt efter de lokale forhold og udbyderen. Få mere at vide om 4G LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg apple.com/iphone/LTE.
5 Understøttelse af dobbelt-sim vil være tilgængelig via en gratis softwareopdatering senere på efteråret. Brug af dobbelt-sim kræver abonnement på to trådløse tjenester (som evt. omfatter roamingrestriktioner) Brugen er omfattet af visse restriktioner.
6 I de fleste lande.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here