CES 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Asus ZenFone og PadFone mini

Computerproducenten Asus er klar på CES med to spændende nyheder, og lad os begynde med ZenFone. ZenFone er Asus’s nye flagskib Smartphone og fås med en skærmstørrelse på mellem 4” og 6” og leveres i en række strålende farver.

ZenFone 4 har som navnet angiver det et 4” display og anvender en dual-core 1.2GHz Intel Atom Z2520 processor. Der er to kameras og ZenFone 4 vejer 115 gram.

ZenFone 5 har en 5” skærm der har en opløsning på 1.280 x 720 pixel, den same dual-core processor som ZenFone 4 og et 8MP kamera.

ZenFone 6 har også et HD display, dog måler det 6”. Det indbyggede kamera får et nøk op ad og er et 13 MP kamera.

Priserne på ZenFone modellerne starter ved 99 $ i USA og alle tre benytter Android 4.3.

Foruden disse tre nye modeller lancer Asus også et nyt medlem i PadFone familien. PadFone mini. Der er tale om en Smartphone med en 4” skærm som kan dokke sammen med et 7” tablet. Processoren er en dual-core Intel Atom Z2560 processor. Der er indbygget 8GB intern hukommelse der kan udvides, idet PadFone understøtter microSD kort på op til 64 GB. Og den har også et Dual SIM slot.

PadFone mini

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen oplysninger omkring lancering men prisen i USA ligger på 249 $. Styresystemet er Android 4.3 med en ny Asus ZenUI henover. Kameraet er et 8MP kamera mens batteriet er på 3.270 mAh.

 

Comment here