BranchenytCES 2014

Audi løfter sløret for tæt samarbejde med Google på CES 2014

Audi deltager for fjerde gang i træk på verdens største elektronik udstilling CES, der løber af stablen mellem den 7. og 10. januar 2014 i Las Vegas i USA. Dengang Audi var med i 2011 for første gang, var Audi også den første premium bilproducent, der deltog på denne udstilling. Og i dag er der allerede mere end en håndfuld bilproducenter, der viser mange former for mobilitet i en bil.

Audi vil præsentere deres virtual cockpit og et nyt MMI-koncept til betjeningen af bilen, men langt mere interessant bliver også det samarbejde, som Audi allerede i dag har med Google, som forventes at blive udbygget yderligere. Hvad det præcist kommer til at indeholde, får vi først at vide senere i denne måned.

Audis pressekonference er på førstedagen den 7. januar kl. 10 og vi vil selvfølgelig fortælle mere om dette samarbejde efterfølgende. Meget tyder på, at vi ikke bare kan se frem til en mere integreret betjening af mange af bilens funktioner med din Android Smartphone, men mere en Android integration i bilens centrale styreenhed der vedrører alt med kommunikation og navigation. Men lad os se, med hvad Audi og Google vil overraske os. Det kan næppe være en lille ting, eftersom det er Audis CEO Rupert Stadler, der vil holde en keynote tale.

Comment here