CES 2014NyhederTabletVideo

Audi Smart Display

Som forventet, annoncerede tyske Audi i går, at man deltog i ”Open Automotive Alliance” med Google, og vi er nok ikke det eneste medie, der også havde gættet, at vi vil se Android i bilerne hos Audi i fremtiden. Vi gør – men nok ikke sådan som vi og andre havde troet. Audi lancerer en tablet!

Barnet har fået navnet ”Audi Smart Display” og er en 10.2” stor tablet, som benytter en Tegra 4 chip. Der er tale om en Android tablet, men er blevet optimeret til at blive benyttet i bilen. Og nej, ikke for køreren men for passagerne.

Audi Smart Display dukkede op første gang på Audi pressekonference her til morgen i Las Vegas og arbejder hånd i hånd med Audi’s biler ved at benytte bilens WiFi hotspot. Vi ved at det 10.2” store display viser fuld HD, så vi formoder at vi taler om 1.920 x 1.080 pixel i opløsning. Audi Smart Display er lavet af børstet aluminium. Plastik vil nok heller ikke passe ind til netop dette bilmærke hvis du spørger os.

Audi fortæller, at Audi Smart Display er robust og kan klare et temperaturspænd fra -40°C til 80°C! Dog tyder noget på, at dette går på bekostningen af selve designet, idet Audi Smart Display virker lidt tyk.

Idet Audi Smart Display er udviklet til bilen, så benytter den ikke kun bilens WiFi men er også integreret i bilens systemer såsom radioen, navigation eller klimaanlægget.

 

Der er ikke så mange oplysninger om hvilken teknik denne tablet anvender udover at det er en Android platform og at den vil køre Android Apps og at der er adgang til Google Play Store.

Comment here