NyhederNyt tilbehør

BeoSound 35

Det nye alt-i-et-musiksystem fra Bang & Olufsen, BeoSound 35, kombinerer på unik vis et smukt ydre og himmelsk lyd.

BeoSound 35 byder på en harmonisk og velafbalanceret lydprofil, som er designet til at sikre en god og fyldig lyd i hele rummet. Det har et intuitivt interface og Bang & Olufsens karakteristiske design, samtidig med at det er nemt at placere, let at slutte til mobile enheder og har integreret adgang til musikstreamingtjenester.

Perfekt afbalanceret lyd

Det karakteristiske femkantede design giver BeoSound 35 et slankt og let udtryk, som forstærkes af det imponerende 1 meter store vingefang. Fronten er dækket af sort stof. Takket være det elegante design passer musiksystemet nemt ind i enhver indretning.

BeoSound 35 giver en perfekt afbalanceret lyd, som spreder sig ud i hele rummet i en 180-graders vinkel fra højttaleren. Højttalerens femkantede form sikrer optimal lyd, uanset om den bliver placeret på et bord eller monteret på væggen i den foretrukne højde og vinkel.

Integreret alt-i-et-musiksystem

BeoSound 35 fungerer som et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer, Spotify og Deezer, eller hvor musikken ellers kommer fra.

BeoSound 35 har en intuitiv, berøringsfølsom kant, hvor de vigtigste funktionsknapper er placeret direkte under det elegante OLED-display. Det er ikke nødvendigt at kunne se displayet for at betjene BeoSound 35. Musiksystemet kan betjenes med BeoRemote One eller BeoMusic App og kan nemt integreres som en del af et BeoLink Multiroom-system. BeoSound 35 er kompatibelt med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

Form følger funktion

Designeren bag BeoSound 35 har bestræbt sig på at give dette eksklusive musiksystem et så let visuelt udtryk som muligt. Dette er opnået ved at gøre musiksystemet lidt slankere i enderne – en designløsning, som den akustiske konstruktion banede vejen for, da de små diskantenheder er anbragt i enderne. Højttaleren er større på midten, hvor basenhederne er placeret. BeoSound 35 er dermed et godt eksempel på, at form følger funktion.

 

BeoSound 35 kan nu købes i Bang & Olufsen butikker. Vejledende udsalgspris fra DKK 16.995,00

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here