Branchenyt

Blackberry boss bliver lidt længere

Ikke kun dagligvarekæden Fakta siger, „vi vil gerne at du bliver lidt længere“ – tilsyneladende synes det samme også bestyrelsen i Blackberry det samme om deres „midlertidige“ chef John Chen.

John Chen har indtil videre kaldt sig ”interim CEO”, men i forbindelse med CES messen i Las Vegas i sidste uge, forsvandt tilføjelsen ”interim” fra visitkortet. Chen sagde i et interview, at selskabets næste flagskip igen vil være rettet mod forretningslivet og vil have et rigtigt tastatur.

”Efter de sidste kvartalstal og møder med journalister og analytiker på CES, forklarede John, at han vil stå i spidsen for Blackberry, indtil selskabet igen står på solide økonomiske ben” skrev Blackberry pressetalsmanden Adam Emery i en e-mail til New York Time. ”Søgningen efter en ny CEO er indtil videre lagt på is”.

John Chen overtog roret i sidste november efter tyskeren Thorsten Heins, hvis strategi mildest talt ikke slå an. Med John Sims, James Mackey og Mark Wilson har den 58-¨årige igen en ledelse omkring sig, med hvilken han allerede i 2010 med overtagelsen af Sybase hos SAP har arbejdet sammen.

I 3. kvartal 2013 solgte Blackberry kun 4,3 mio. Smartphones af hvilket 1,1 mio. var udstyret med det nye Blackberry 10 OS.

Comment here