AppsCES 2014

BMW app til Samsung Galaxy Gear

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på mobilbladet.dk synes rigtig godt om Galaxy Gear. Og flere og flere virksomheder ser de muligheder et Smartwatch kan tilbyde. Og eftersom bilproducenterne nærmest står i kø på CES, så kan det ikke overraske at også BMW har noget i ærmet. Konkret præsenterede BMW at deres elbil i3 vil få en speciel app der arbejder sammen med Samsung Galaxy Gear.

BMW har allerede i dag en app kaldet BMW iRemote App, som i3 ejerne kan benytte, for at checke bilens lade tilstand m.m. Men nu fås iRemote app også til Galaxy Gear, hvorved i3-ejerne kan checke bilens vitale status uden at tage mobilen frem. Og i en undermenu, kan de endda tænde for bilens klimaanlæg eller checke om evt. bilens vinduer nu også er lukket.

Som sagt, er dette ikke den eneste nyhed på CES der vedrører bilproducenter. Mercedes-Benz præsenterede i går en noget tilsvarende nyhed sammen med Pebble Smartwatch, som gør det muligt, at Mercedes ejere med et Pebble Smartwatch kan finde hvor ens bil er parkeret eller hvor meget benzin der er tilbage i tanken.

Og Hyundai annoncerede at deres Genesis-model til næste år vil arbejde sammen med Google Glass.

Mange af disse tiltag er stadig er måske mere gadgets end brugbare i hverdagen, men på den anden side viser dette, at der sker en mere og mere sammensmeltning i de kommende år.

Comment here