CES 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Cat B100

Der er (selvfølgelig) også nye telefoner på CES i Las Vegas. Og specielt håndværker skal nu spidse ørene. Det er efterhånden et år siden, at der dukkede en mobiltelefon op fra en producent, som man næppe vil forbinde med mobiltelefoner. Caterpillar. Ja, det firma der laver store gravmaskiner m.m.

Efter B15 sidste år kommer nu efterfølgeren: B100. Og stedet for en touchscreen der både kan gå i stykker og er svære at håndtere med handsker, så har B100 ”gode gamle” taster.

Catphones, som selskabet helt officielt hedder, lover at mobilen overlever fald fra 2 meter ligesom B100 skulle være fuld funktionsdygtig også efter at have ligget i vand i en halv time. Ser man på billedet, så tror vi på Catphones.

Batteritiden er angivet til 10 timers taletid og telefonen skulle være tilgængelig i Europa med det samme. Hvis du selv er i Las Vegas, så kan du opleve B100 på stand CP15 i ”Central Plaza”.

“Cat B100 er en praktisk og hårdfør mobiltelefon, som er designet til dem, der kræver maksimal pålidelighed. Dens robuste funktioner, lange batterilevetid og prisbillighed gør B100 til det ideelle valg til barske forhold,” sagde Dave Floyd, Co-CEO hos Bullitt Mobile Ltd. “Det er en telefon, der ikke svigter dig.”

Ligesom Cat B15 er den nye B100 designet til at overleve et fald på 1,8 meter, nedsænkning i op til en meter vand i 30 minutter, og den kan endda modstå temperaturer fra -25OC til 55OC. Dens imponerende batterilevetid på 10 timers taletid og attraktive pris, betyder, at B100 er den ideelle følgesvend til alle med aktiv livsstil.

B100 specifikationer

Holdbarhed: IP67 + MIL SPEC 810G *

Batteri: 10 timers taletid, 1150 mAh

Skærm: 2,2″ QVGA-skærm

Kamera: 3,0MP, 4 x zoom

 

Comment here