Nye mobiltelefonerNyheder

Cat B15Q

Det hvad har navnet på noget katte vitamin pulver er i virkeligheden den første ”KitKat”-smartphone fra Cat. Modellen benytter den nyeste version af Android, og telefonen har flere nøglefunktioner og funktionsopgraderinger af den vellykkede B15. B15Q er en virkelig hårdfør og hårdtarbejdende smartphone. Den klarer kravene til din arbejdsdag og fritid med alle de nødvendige funktioner, du har brug for, så du kan opnå utrolige ting siger producenten selv.

“Med Cat B15Q har vi taget forbrugernes feedback med ombord fra dens forgænger og bl.a. tilføjet en hurtigere processor, samt forbedret visualiseringsegenskaberne,” sagde Oliver Schulte, COO hos Cat-telefoner. “Det er den første, hårdføre mobiltelefon, der understøtter Androids KitKat, så brugerne ikke længere skal vælge mellem en smartphones holdbarhed og de nyeste Android-funktioner. B15Q er en vigtig milepæl for Cat-telefoner i forhold til at blive den førende leverandør af robuste apparater på globalt plan i 2015.”

B15Q har en quad core-processor, den nyeste version af Android (4.4) KitKat, bedre tilslutningsmuligheder (Bluetooth v 4.0) og LED-blitz til HD-kameraet. Med større højttaler og dobbelt mikrofon med støjeliminering indfattet i sølvanodiseret aluminium og stødabsorberende gummi har B15Q nu alle de nødvendige funktioner til at klare mere end et par stød og ridser.

Det hårdføre design omfatter også de markedsførende og robuste funktioner fra Cat-telefonener, så telefonen kan modstå et fald ned på beton fra 1,8 meters højde, neddykning i op til en meter vand i 30 minutter, og ekstreme temperaturer fra -25 °C til 55 °C, uden at gå på kompromis med de funktioner, der forventes af en smartphone.

wet finger tracking_may14

Cat B15Q leveres også med følgende applikationer: Waves Audio med værktøjer til lyd i professionel studiekvalitet, og SwiftKey der hjælper dig med at skrive på en nemmere, hurtigere og mindre frustrerende måde, samt Ocearch global shark tracker.

B15Q – specifikationer

Holdbarhed: IP67 (støvtæt, ridsefast) + MIL SPEC 810G

Batteri: 16 timers taletid, 2000 mAh

Skærm: 4 tommer WVGA, Gorilla Glass, Wet Finger Tracking

Kamera: 5 MP med LED Flash (blitz)

Vægt: 170 gram

Driftstemperatur: -25 °C til 55 °C.

Cat B15Q kommer i butikkerne til sommer og prisen rundt omkring i Europa er 329 Euro; så ca. 2.500 kr. herhjemme.

B15 water front_may14

 

Comment here