Branchenyt

CeBIT 2004 preview

Den 18. marts 2004 starter årets største elektronik messe i Hannover i Tyskland. Og til trods for 3GSM kongressen i Cannes i slutningen af sidste måned, så vil alle de store producenter uden tvivl stadig have nogle overraskelser i ærmet.

Vi har allerede i dag, set lidt nærmere på de store stjerner på CeBIT messen med dette preview og et billedgalleri.

‘Når man besøgte CeBIT messen for ti eller fem år siden, så rejste man hjem til redaktionen med en taske fyldt med scoops og nye artikler. I dag, med blandt andet internettets udbredelse, er alt anderledes. Langt de fleste producenter udsender allerede i ugerne op til de store begivenheder en lind strøm af informationer om nye produkter og teknologier.

Derfor kender vi allerede i dag, små 14 dage inden udstillingen, til langt de fleste mobiltelefoner, producenterne vil præsentere. Selvfølgelig er der altid en overraskelse eller to og Gud ske takke lov for det. Du kan allerede nu få et godt overblik over de vigtigste nye mobiltelefoner i vores billedgalleri.

Hannover ligger som bekendt ikke så langt væk fra Danmark, og vi er sikker på, at også i år, vil en stor del dansker tage vejen syd på, for at besøge dette mekka eller eldorado af teknik. Ses vi i Hannover?

Comment here