Mobilt bredbånd

Danmarks hurtigste mobile bredbånd – nu endnu hurtigere

Telia øger i dag upload-hastigheden, så både privat- og erhvervskunder kan få fornøjelsen af op til 40 Mbit/s i upload på det i forvejen lynhurtige mobile 4G bredbånd. Det betyder, at kunderne nu kan dele film, musik og billeder lynhurtigt – og så er prisen den samme!

Telias testvindende 4G-netværk er blevet rost i flere danske medier, og nu får 4G-kunder hos Telia endnu mere for pengene. Upload-hastigheden for privatkunder har ind til i dag været op til 5 Mbit/s, men stiger altså nu op til 40 Mbit/s, mens prisen ikke ændrer sig.

”Vores kunder får et markant forbedret produkt uden at skulle betale ekstra, og det er selvfølgelig en fantastisk nyhed at kunne give danskerne. Det får især betydning for de kunder, som deler filer online. For eksempel kommer bloggere til at kunne lægge store musik- og billedfiler op meget hurtigere, end de har kunnet før. Også ved almindelig upload til fx Facebook vil man kunne mærke forskel. Det er simpelthen en udelt god nyhed for Telias kunder,” fortæller Christoph Nørgaard, Privatkundedirektør i Telias mobilforretning.

Lynhurtig fildeling

Telias erhvervskunder har været vant til en upload-hastighed på op til 10 Mbit/s, men også denne hastighed stiger nu op til 40 Mbit/s.

”Det er en rigtig god nyhed for Telias erhvervskunder, at upload-hastigheden stiger. Med en upload-hastighed på op til 40 Mbit/s bliver det lynhurtigt at sende og dele store filer, og det er relevant i dag, hvor cloud-services og eksterne servere ofte bruges i virksomheder. Mange af vores kunder har mobile arbejds­pladser, og de kommer virkelig til at mærke en forskel, når de fx sender mails med PowerPoint-præsentationer, billedfiler eller andre store vedhæftninger,” siger Morten Bentzen, Erhvervskundedirektør i Telias mobilforretning.

Upload-hastigheden stiger automatisk for alle Telias 4G mobil bredbåndskunder – nye som gamle – og der er ingen ekstra omkostninger forbundet med hastighedsstigningen.

Læs mere på www.telia.dk/4g

Forventet gns. Download 10-40 Mbit/s. Forventet gns. Upload 5-20 Mbit/s. Kræver 4G hardware. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Hastigheden afhænger af antal samtidige brugere, masteplacering og øvrige dækningsmæssige hindringer.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here