AppsBranchenyt

Dansk racerkører udvikler Dating-app med internationale ambitioner

Den danske racerkører Ronnie Bremer lancerer i dag kort tid før Valentines dag en nyudviklet dansk dating-app med internationale ambitioner og potentiale. “MeetTheOne” er udviklet af Trifork, der bl.a. også har udviklet MobilePay. App’en sigter på at være et seriøst alternativ til den jungle af dating-apps, der findes på markedet i dag. Den tilbyder både en mande- og en kvindeversion. Og samtidig er den nye dating-service udviklet med brugersikkerhed for øje, så der kan ryddes op i de mange falske profiler, man ofte møder.

Den 38-årige danske racerkører Ronnie Bremer, der til daglig blandt andet er Formel 1-ekspert på EB.DK, lancerer i dag en helt ny, dansk dating-app, hvor brugernes sikkerhed er i højsædet. Man skal bekræfte sin identitet via et nationalt telefonnummer, og man kan både skrive sammen og ikke mindst tale sammen gennem app’en – uden at skulle udlevere sine kontakt-detaljer. Desuden kan man kun kontakte og tale med brugere, der har sagt ja tak til, at der etableres kontakt.

 App’en hedder “MeetTheOne” og er udviklet af flere årsager. For det første fordi Ronnie Bremer blev træt af, at der indtil i dag ikke har været en seriøs, moderne dating-app, hvor brugernes sikkerhed er i top. Og for det andet fordi, at Ronnie Bremer sigter på at etablere et ægte, dansk racing-team til Le Mans i 2020.

 “Jeg har i flere år været flittig bruger af dating apps, før jeg mødte min udkårne. Generelt oplevede jeg som bruger stor frustration over de eksisterende apps. De var fyldt med falske profiler, og det handlede ofte mere om hurtig sex end om at finde kærligheden”, fortæller Ronnie Bremer og uddyber:

 “Med “MeetTheOne”-app’en tager vi dating seriøst for de 1,6 millioner danskere, der i dag er singler. Ved at brugerne skal oprette sig med et dansk telefonnummer sikrer vi, at vores app ikke vil være fyldt med falske profiler. Herudover har vi udviklet en opkaldsmetode i app’en, så brugerne kan tale sammen uden at skulle udlevere sit telefonnummer eller andre personlige oplysninger. Opkaldsfunktionen kræver selvfølgelig, at begge parter har tilkendegivet, at der er interesse for at tale sammen. Sikkerhed for vores brugere er et must for os, og med vores valg af Trifork, der også har udviklet MobilePay, sender vi et stærkt signal om, at sikkerheden for brugerne er noget, vi tager meget seriøst”, fortæller Ronnie Bremer.

 Det er nemt at komme i gang med at date via “MeetTheOne”. Du starter med at downloade app’en fra App Store eller Google Play. Herefter opretter du en profil med et dansk mobilnummer. Der vil straks derefter blive sendt en bekræftelseskode via sms, som du skal bruge for at registrere dig. Nummeret vil ikke være tilgængeligt på ens profil. Herefter vil app’en guide dig til enten mande eller kvinde-udgaven af “MeetTheOne” og give dig gode råd til, hvordan du bedst muligt opretter din profil med et godt foto og en god og ærlig beskrivelse af dig selv. Når det er gjort, starter jagten på kærligheden.

“Mit mål er at gøre det både sikkert og langt mere enkelt at finde kærligheden. Man kan i app’en kun søge på brede kriterier, men ikke eksempelvis højde, vægt, religion etc. Man skal faktisk kun tilkendegive, om man søger mænd, kvinder eller begge dele samt alder og geografi. Så finder app’en alle de profiler, der er i nærheden og viser brugerne udvalgte billeder – ni ad gangen. Dem skal man så hver især tage stilling til og enten give et “hjerte”, en “stjerne” (for at overveje) eller måske helt blokere, så man ikke får samme profil serveret igen. Giver du en profil et “hjerte”, skal vedkommende også give dig et “hjerte”, før der er et match mellem de to parter. Og så kan der etableres kontakt mellem parterne,” siger Ronnie Bremer.

 Du kan sitet for Meettheone se en introduktionsvideo, der kort beskriver, hvordan “MeetTheOne” fungerer. Man har konstant ni profilbilleder at tage stilling til – og man styrer selv 100 procent, hvem man vil i dialog med. Samtidig tilbyder “MeetTheOne” gode råd om dating. Se lige her: MeetTheOne

 “Kærlighed handler om kemi, og vi danner os ofte et førstehåndsindtryk via et billede. Giver man derfor en profil et “hjerte” udfra profilbilledet, er der mulighed for at skrive til hinanden, hvis den anden part også giver et “hjerte”. Og der er naturligvis hele tiden mulighed for at fjerne “hjertet” igen, hvis det ikke går så godt med kemien. Igen fordi brugerne skal vælge, hvem de vil i dialog med. Og fordi sikkerhed skal være i højsædet”, siger Ronnie Bremer og tilføjer:

“Ingen har det jo så godt med afslag. Og måske er en af de profiler, man har valgt at blokere, en person, som er sikker på, at I er et match made in heaven. Og derfor kan man i app’en tilkøbe sig retten til at skrive én og kun én såkaldt “charmebesked”, hvori man kan skrive om sig selv, så den anden part måske giver en et “hjerte” og dermed mulighed for yderligere dialog. Vi vil også have videoopkald i app’en inden længe, så vi ligesom med telefonopkald kan lade folk tale sammen og se hinanden – uden at skulle udlevere hverken telefonnummer, Skypenavn eller andet personligt.

Folkene bag “MeetTheOne” lancerer i første omgang app’en med fokus på Danmark. Ambitionerne er, at app’en om få måneder skal rulles ud i flere lande. 

App’en bruger hverken Facebook eller andre SoMe-kanaler til login. App’en kan testes gratis i 14 dage – og koster herefter 99 kroner pr. måned – eller 1 uge for kun 39 kroner. 

 Læs mere på www.meetthe.one  – eller besøg Facebook-siden for MeetTheOne

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here