Branchenyt

De meste solgte mobiler hos Telia i november måned

Så er det igen tid til at se på, hvilken mobil der er danskernes favorit; i hvert fald hos Telia. Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i november. Apples nye iPhone beholder sin førsteplads fra sidste måned, mens flagsskibsmodeller og budgettelefoner kæmper om de næste placeringer.

TeliaNovember

Kunderne er stadig vilde med Apples nye iPhone 6s, der for anden måned i træk sidder solidt på listens førsteplads. Den ældre model, iPhone 5s, er klatret et par pladser op og indtager nu andenpladsen.

Den kinesiske fabrikant Huawei har virkelig fået fat i danskerne, og har hele fire mobiler med på månedens liste. Huaweis P8 Lite runder podiet af for tredje måned i træk, og også flagsskibsmodellen Nexus 6P blander sig toppen med en 5. plads. Længere nede på listen finder vi budgettelefonerne Y3 og Y550 på henholdsvis en 8. og en 10. plads.

Huawei kører p.t. også en kombineret branding og salgskampagne på TV med fodboldspilleren fra Bayern München Levandowski i spidsen, hvilket er med til, at udvide kendskabsgraden til en af klassens nyeste drenge: Huawei.

Sonys Xperia E 4G har været længe været en konstant blandt de mest solgte mobiler, og denne måned er ingen undtagelse for Sonys kompakte mobil. Den stiger til 4. pladsen i november, og får følgeskab af den nye Sony Xperia Z5 Compact, der indtager månedens 9. plads.

På 6. pladsen finder vi Samsungs topmodel Galaxy S6 Edge, der fortsætter sit parløb med sin lidt større tvilling, Galaxy S6 Edge+, der lægger sig på listens 7. plads.

”Det er tydeligt, at der er stor efterspørgsel på fabrikanternes topmodeller, men der er også enkelte billigere mobiler, der sælger rigtig godt. Det vidner om, at der er plads i markedet til begge dele. Med julen lige om hjørnet går vi en travl periode i møde, og det bliver spændende at se, om det kan vende op og ned på næste måneds liste” siger Jesper Lylloff, produktansvarlig i Telia

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here