BranchenytTablet

iPad Pro kan bestilles online fra på onsdag og købes i butikkerne senere på uge

Apple meddelte i dag, at iPad Pro kan bestilles online fra på onsdag den 11. november på Apple.com/dk og købes i Apples egne butikker, hos udvalgte udbydere og autoriserede Apple-forhandlere senere på ugen. Apple Pencil og Apples nye Smart Keyboard, der ligeledes kan bestilles fra på onsdag, bringer nøjagtighed og anvendelighed på iPad Pro til et helt nyt og banebrydende niveau.

“De første tilbagemeldinger på iPad Pro fra app-udviklere og vores kunder har været helt utrolige, og vi glæder os til at kunne tilbyde iPad Pro til alle vores kunder i hele verden fra denne uge,” udtalte Philip Schiller, Apples direktør for Worldwide Marketing. “iPad Pro er den mest kraftfulde iPad, vi nogensinde har lavet. Den giver brugerne mulighed for at være endnu mere kreative og produktive med den enestående 12,9″ Retina-skærm, en kraftfuld 64-bit A9X-processor samt den banebrydende ApplePencil og det nye Smart Keyboard. Vi glæder os rigtig meget til at se, hvadfolk finder på med deres iPad Pro.”

Den nye og større iPad Pro har en betagende 12,9″ Retina-skærm med 5,6 millioner pixels, det højeste antal pixels nogensinde i en iOS-enhed, og en banebrydende ydeevne med den nye 64-bit A9X-processor, som kan konkurrere med de fleste bærbare PC’er. Den er tynd, let og leverer 10 timers batteritid* til hele dagen og lever dermed op til alle brugernes forventninger til iPad. Apple Pencil til iPad Pro får det til at føles flydende og helt naturligt at tegne og skrive og byder på en helt utrolig nøjagtighed, når man laver ting som kunstneriske illustrationer og detaljeret 3D-design. Det indbyggede Lightning-stik på Apple Pencil gør det hurtigt og nemt at parre og oplade den. Apples nye Smart Keyboard gør iPad Pro endnu mere anvendelig, idet du får et tastatur i fuld størrelse med et tyndt og holdbart design, så du kan tage det med overalt. Smart Keyboard sluttes til den innovative Smart Connector-port på iPad Pro og fjerner dermed behovet for et separat batteri, en tænd/sluk-kontakt og Bluetooth-parring.

iPad Pro har allerede inspireret flere udviklere af næste generations avancerede apps inden for alt fra produktivitet, design, illustration, ingeniørarbejde og sundhed til uddannelse, gaming og underholdning.

“iPad Pro muliggør nye former for mobil kreativitet, der vil være med til at forandre den måde, folk i den kreativebranche arbejder på,” sagde Scott Belsky, produktdirektør hos Adobe. “Med den større skærm og lynhurtige ydeevne på iPad Pro vil kreative medarbejdere kunne drage fuld fordel af Adobes sortiment af Creative Cloud-mobilapps. Et eksempel er muligheden for at redigere et 50-megapixels billede direkte på iPad Pro i Photoshop Fix og derefter sende det pågældende billede til Photoshop CC på en stationær computer, hvor det får den sidste finpudsning. Det er denne form for brancheudviklende samarbejde, som millioner af Adobe- og Apple-kunder vil få glæde af.”

“Kreative hjerner i hele verden bruger Paper som del af deres arbejdsgang, hvor de designer alt fra diagrammer til storyboards, wireframes og arkitekttegninger. iPad Pro er den ultimative platform til Paper takket være dens kraftfulde 12,9″ Retina-skærm og A9X-processor, der leverer en ydeevne, som kan konkurrere med de fleste bærbare PC’er,” fortalte Georg Petschnigg, direktør og medstifter af FiftyThree. “iPad Pro giver brugere af Paper et endnu større og mere dynamisk lærred, hvorpå de hurtigt kan nedfælde idéer, uanset hvornår og hvordan de opstår – i form af noter, billeder, skitser eller diagrammer.”

“Procreate 3 er udviklet til iPad Pro og giver kunstnere en mere dybdegående oplevelse end nogensinde før,” udtalte James Cuda fra Savage Interactive. “iPad Pros smukke 12,9″ Retina-skærm giver dig mulighed for at skabe det mest utrolige grafiske design i en opløsning på op til 16K. Dette nye detaljeniveau muliggør grafisk tryk i stort format og design med den mest utrolige detaljerigdom. Procreate 3 er også kompatibelt med Apple Pencil. Dens utrolige nøjagtighed, trykfølsomhed, hældningsregistrering og håndfladeafvisning gør Apple Pencil til det værktøj, vi har ventet på.”

“iPad Pro og Apple Pencil er det nye pen og papir,” sagde Evi Meyer, direktør hos UMake, en app til 3D-tegning. “Takket være dens nemme brug og kraftfulde teknologi kan designere udnytte disse værktøjer til at nytænke deres måde at lave skitser og tegninger på og løfte deres ellers flade arbejde op på 3D-niveau. UMake, iPad Pro og Apple Pencilgiver endelig professionelle designere mulighed for at arbejde innovativt, samtidig med at de udtrykker deres kreativitet.”

Priser og tilgængelighed

  • iPad Pro koster fra 6.999 kr. for 32 GB modellen med Wi-Fi og 9.499 kr. for 128 GB modellen med Wi-Fi + Cellular og fås i de tre smukke metalliske farver sølv, guld og space grey. Den kan købes på Apple.com/dk, i Apples egne butikker samt hos udvalgte udbydere og autoriserede Apple-forhandlere. Alle priser er inkl. moms.
  • Apple Pencil koster 829 kr., og Smart Keyboard vil kunne fås i koksgrå til 1.399 kr.**
  • iPad Pro vil være tilgængelig i følgende lande: De Amerikanske Jomfruøer, Anguilla, Antigua og Barbuda, Australien, Belgien, Canada, Caymanøerne, Danmark, El Salvador, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Gibraltar, Grønland, Guatemala, Holland, Hongkong, Irland, Isle of Man, Italien, Japan, Kina, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Monaco, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rusland, Schweiz, Singapore, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Thailand, Tjekkiet, Trinidad og Tobago, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Uruguay, USA og Østrig.
  • Nye Apple-designede Smart Covers af polyuretan til iPad Pro vil kunne fås til 499 kr. i koksgrå og hvid. Nye silikone-etuier til iPad Pro vil kunne fås til 679 kr. i koksgrå og hvid.
  • Alle kunder, der køber en iPad Pro i en af Apples egne butikker, tilbydes en gratis personlig indstillingsservice, som hjælper dem med at tilpasse deresiPad Pro ved at indstille mail, vise dem nye apps fra App Store m.m., så dekommer godt i gang med deres nye iPad Pro, før de går fra butikken.
  • Alle, der ønsker at få mere at vide om den nye iPad Pro eller iOS 9, kan tilmelde sig gratis workshops i alle Apple Stores.
* Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
** Smart Keyboard til iPad Pro fås med engelsk (USA) tastaturlayout.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here