Nyt tilbehør

Designer-headsets i nye eksklusive farver

FOR AT IMØDEKOMME forbrugernes stigende krav til personlige og moderigtige elektronikprodukter, lancerer Plantronics nu det mobile Bluetooth-headset Discovery 925 i hvid og lilla. Produkterne bliver præsenteret på verdens største mobilmesse Mobile World Congress i Barcelona i denne uge.

Discovery 925 er Plantronics’ første headset i farver, som i 2008 kom på markedet i sort, guld og pink. Headsettet er allerede anerkendt blandt forbrugere og kendisser samt prisvindende for lydkvalitet, komfort og enkelt design. De nye mobilheadsets er – som de tidligere versioner – baseret på samme støjreducerende lydteknologi, AudioIQ, som udover høj lydkvalitet også sikrer, at samtaler ikke bliver forstyrrede af blæsevejr eller baggrundsstøj. De nye headsets parres trådløst til alle mobiltelefoner, endda til to ad gangen, via Bluetooth, og holder til fem timers tale. De har samme unikke design som tidligere og leveres i et lækkert etui, der både fungerer som oplader og beskyttelse af headsettet.

“Vores vision med Discovery 925 er at kombinere fantastisk lyd med unikt design,” siger Tord Nybleus, nordisk ansvarlig for forbrugerprodukter hos Plantronics.

“Modebranchen lancerer typisk nye farver til nye sæsoner, og i takt med at headsets bliver modetilbehør, er vores opgave at levere både funktionelle og moderigtige produkter.” Plantronics markedsfører innovativt og funktionelt design og er en pioner inden for moderigtige elektronikprodukter. Plantronics arrangerede for nyligt en designkonkurrence, hvor forbrugere var inviteret til at designe fremtidens headsets og højtalere, hvilket resulterede i over 3.500 gode bud på fremtidens design.

Pris og tilgængelighed

Plantronics Discovery 925 Bluetooth headsets er tilgængelige i lilla og hvid fra marts 2009. Vejl. pris er 899 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here