Branchenyt

Det kan 3-kunderne allerede længe

Nogen siger det er et konkurrenceparameter. Andre siger, at hvis selskaberne ikke retter ind, så vil politikerne diktere det. Sandheden ligger sikkert et sted midt i mellem, men faktum er, at du som forbruger er blevet flået af roaming afgifter hver gang du rejste udenfor Danmark.

Allerede sidste år lancerede 3 “3LIKEhOME” der slet og ret går ud på, at hvis du har fri tale og/eller fri data i dit abonemment, så har du det også i en lang andre lande som fx i Italien, Tyskland eller England. Og tro os, det har sparet undertegnende en hel del!

Nu kommer også Telenor på banen – omend kun til deres erhvervskunder. Og dog! Man begrænser datamængden til 500 MB pr. måned. Hos 3 er grænsen 20 GB!!

”Business+ er vores stærkeste mobilportefølje nogensinde til erhvervskunder. Vores nye produkter inkluderer udlandstale og udlandsdata, og vi er nu stærkest på udlandsdata i EU, hvor vi giver 500MB på tværs af alle lande til markedets bedste pris. Derudover fortsætter vi med Office 365 og OneDrive for Business, døgnåben kundeservice og Danmarks stærkeste netværk, så tør jeg godt sige, at vi har den bedste mobilløsning til den erhvervsdrivende,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Til gengæld er Telenors tiltag ikke begrænset til et udvalg af lande men gælder i alle lande i EU. Men 500 MB? Det holder ikke efter vores mening.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here