Nyheder

Eksklusivt hos 3: Samsung Galaxy S7 edge Silver

Samsung Galaxy S7 edge kommer nu eksklusivt til salg hos 3 i farven ’Silver’. Til og med den 3. juni kan denne sjældne udgave af Samsungs seneste flagskib købes eksklusivt hos 3.

Siden Samsung Galaxy S7 edge blev lanceret i februar, har Samsungs flagskib ligget godt placeret i toppen af salgslisterne hos 3. Nu har 3 fået mulighed for at sælge den populære telefon i den nye farve ’Silver’. Indtil den 3. juni kan telefonen købes hos 3 som det eneste sted i Danmark. Er man nysgerrig efter at se den sjældne model, kan man gå ind i en af 3’s 28 butikker og nærstudere den.

”Samsung Galaxy S7 edge har været en kæmpe succes, som virkelig har ramt plet hos vores kunder, der sætter pris på en god blanding af high-end specifikationer og innovativt design. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for at få denne mulighed for at være de første til at sælge telefonen i den nye farve. Sølv-udgaven er ret unik i sit udtryk og faktisk endnu flottere i virkeligheden end på billederne. Jeg vil derfor helt klart anbefale, at man slår et smut forbi en af vores butikker og oplever den med egne øjne,” siger David Elsass, der er direktør for Consumer Market hos 3.

Privatkunder kan nu købe Samsung Galaxy S7 edge Silver eksklusivt hos 3 for fx 5490 kr., hvis de køber den sammen med et Fri Tale 10 GB abonnement. Vælger man rente- og gebyrfri afbetaling over 30 må neder, er prisen for telefonen 183 kr. pr. måned. Et begrænset antal kunder får en trådløs oplader med i købet. Laderen har en værdi af 399 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here