Branchenyt

En masse Nokia nyheder på tirsdag

I MORGEN TIRSDAG den 26. september, afholder Nokia i New York i USA ”Nokia Open Studio 2006”. Nokia er mere og mere på vej væk fra at deltage på store udstillinger som CeBIT, men afholder sine egne events – en af dem altså Nokia Open Studio i morgen.

Hovedvægten vil være en masse nye Nseries multimedie produkter, men også ”almindelige” nyheder kan evt. forventes. Rygterne om hvad der vil blive lanceret spænder bredt, men meget tyder på, at vi i morgen får at se en Nokia N81, som er en musikmobil med en 10GB harddisk, 3,2-megapixel kamera, EDGE, UMTS og WLAN.

N81 er tiltænkt som efterfølger til den nuværende N91. Det forlyder også, at Nokia N75 vil se dagens lys i morgen. En meget slank og tynd klaptelefon, der skal tage kampen op med Motorolas RAZR-serie. Forvent et 2-megapixel kamera, EDGE, UMTS og et QVGA-display.

Den største nyhed bliver dog den nye Nokia N95, om end enkelte kilder antyder, at navnet bliver N83 – anyway, det er Nokias første HSDPA mobiltelefon, med GPS og et 5-megapixel kamera. WLAN siger næsten sig selv, og så får modellen 160 MB intern hukommelse der kan udvides med et microSD kort. Lige så snart Nokia offentliggør mere i morgen, vender vi selvfølgelig tilbage med meget mere fra Nokia Open Studio i New York.

Comment here