AppsBranchenyt

Endnu en musik streaming tjeneste på vej

Som forbruger har man et bredt valg af streaming tjenester – både til musik og film. Nu vil også hovedtelefonproducenten Beats Electronics have en bid af kagen.

Tilbage i december, løftede Beats allerede sløret for, at man arbejder på en ny streaming tjeneste og nu er det blevet offentliggjort, at Beats Music som barnet hedder, går i luften den 21. januar 2014.

Tjenesten koster 10 $ pr. måned og dermed kan man streame musik på op til tre devices. Mens man er kunde hos Beats music, kan man ubegrænset downloade og afspille musik fra Beats kataloget. Det vil være muligt at afspille sange direkte og at udvalget består af ca. 20 mio. sange.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen oplysninger, om Beats Music også vil fungere i Danmark.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] du huske at vi skrev den 13. januar omkring en ny musik streaming tjeneste – Beats Music? Beats Music ER nu lanceret i USA, og for at skyde det rigtig i gang, har Beats Music allieret sig […]

Comment here