BranchenytNyt tilbehør

Er dette det bedste Smartwatch?

Hvis der er et buzz word alle taler om så er det wearable devices, og ja, umiddelbart lyder det jo interessant med fx et Smartwatch. Men lad os nu også være ærlige – giver det mening at læse ens mails på uret når vi nu alligevel har mobilen på os hele tiden? Giver det mening, at tage en samtale med ens ur? Giver det mening, at batteritiden er lige så skuffende som på ens Smartphone, dvs. man kan aldrig gå i seng uden at alle ens devices er sat til opladning?

En af de ure der efter vores mening har givet mening er fx Gear Fit (www.mobilbladet.dk/test-af-samsung-gear-fit) men muligvis hører Gear Fit mere i kategorien af sportstilbehør end ur.

Men nu er vi faldet over et Smartwatch som ikke er et; men som sammen med ens mobil måske er det bedste Smartwatch du kan købe. Et rigtigt ur der bare taler sammen med ens Smartphone. Vi er gået i gang med testen af Casio EQB-500… Og uret virker lovende.

Lige så snart vi er færdige med testen, så kan du selvfølgelig læse vores bedømmelse her.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here