NyhederNyt tilbehør

Ericsson præsenterer tre ny Bluetooth Watches

MED TRE KARAKTERISKE nye Bluetooth™ ure fra Sony Ericsson er der noget for enhver smag. Vælg det ur Bluetooth™ MBW-150-serien, der passer til din stil. Og nyd det behagelige i at kontrollere din telefon fra dit armbåndsur. Urene er skabt sammen med Fossil, der er verdenskendt ekspert i ur-teknologi. Den nye serie af Sony Ericsson MBW-150 Bluetooth™ ure er forud for sin tid, idet de er et resultat af nutidens design og samtidig på forkant med Bluetooth™-teknologien.

”Fra det øjeblik man benytter et BT Watch, undrer man sig over, hvordan i al verden man tidligere har klaret sig uden”, udtaler Kenneth Møller, der er National Account Manager for Sony Ericsson i Danmark og Island.

”At benytte sit ur som et trådløst interface til telefonen er omtrent så bekvemt og afslappet, man kan tænke sig. Enten man nyder fritiden, arbejder eller bare hjemme med familien, er der et Bluetooth™ Watch, der passer.” Sammen med Fossil har Sony Ericsson skabt tre Bluetooth™-ure, der indeholder enestående teknologi.

Sony Ericsson Bluetooth™ Watch MBW-150 Music Edition har en finish i sort med orange detaljer; Bluetooth™ Watch MBW-150 Executive Edition har en rustfri urlænke, mens Bluetooth ™ Watch MBW-150 Classic Edition har en fornem læderrem og sort skive. Vælg den udgave, der passer til din stil:

Alle de tre ure i MBW-150-serien er forsynet med ridsefrit mineralkrystalglas med antirefleks coating. Når urene ikke benyttes sammen med telefonen, ligner de fuldstændig et normalt ur. Det diskrete OLED-display ses kun, når det er i brug. Og faciliteten med Bluetooth™-teknologi betyder på ingen måde, at man er gået på kompromis med urets traditionelle faciliteter. Et quartz analogt præcisions-instrument samt et digitalt display, som er synkroniseret med din telefon og sikrer, at du er med. Ligegyldigt hvor og når din telefon ringer, må du hurtigt kunne tjekke, hvem der ringer uden at forstyrre dine omgivelser.

Når telefonen ringer, eller du modtager en SMS vibrerer Bluetooth™ Watch MBW-150 svagt på armen, så du med et hurtigt blik kan se, hvem der ringer. Tryk derefter let på en knap for at afvise eller mute opkaldet – eller tag det ved at trykke på svar-knappen på headset, car handsfree eller telefon.  Du behøver ikke have telefonen i hånden for at modtage opkald eller styre musikken. Brug udelukkende dit Bluetooth™ Watch MBW-150 som fjernbetjening af musikken, når telefonen er i den anden ende af rummet, eller hvis du benytter den sammen med stuens højttalere.

Søg numre, juster volumen, skift nummer eller sluk for musikken – alt sammen via uret uden at bevæge dig væk fra stolen. Nye features gør livet nemmere, når du betjener din telefon via uret. Auto pairing™ forbinder automatisk uret med din telefon første gang de parres, hvorefter de kobles automatisk i fremtiden. Hvis du er slem til at glemme, hvor du har lagt din telefon, vil Bluetooth™ Watch MBW-150 kunne hjælpe dig. Det vibrerer nemlig, når telefonen er ved at komme uden for rækkevidde. Selve signalet er altid kraftigt takket være Sony Ericssons ekspertise med Bluetooth™-teknologi. Sony Ericsson Bluetooth™ Watch MBW-150 er kompatibelt med en række af Sony Ericssons telefoner. Den udførlige liste kan ses på www.sonyericsson.com. De perfekte par er den nye W750 Walkman® phone med Bluetooth™ Watch Music Edition, K850 Cyber-shot™ telefon med Bluetooth™ Watch Classic Edition og intet mindre end Sony Ericsson P1i – den nyeste tilføjelse til rækken af smartphones – the Bluetooth™ Watch Executive Edition.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here