AppsBranchenyt

Find rejsen med Apple Watch og Rejseplanen

Kunder i den kollektive trafik kan bruge det nye Apple Watch til at finde hjem med bus, tog eller metro. Danskernes mest brugte rejseplatform er klar til det nye medie.

Fra på fredag er det muligt at købe Apple Watch i Danmark. Rejseplanen er allerede klar til den nye platform og har været siden en såkaldt “silent launch” i juni. Brugere har allerede taget positivt imod funktionen.

Har man et Apple Watch kan man således gemme sin rejse direkte på uret eller se stoppesteder og afgange i nærheden. Man kan også få beskeder om ændringer på rejsen direkte på uret, hvis man har abonneret på ændringer på sin specifikke afgang. Og har man gemt sin hjemmeadresse i app’en, kan uret med et enkelt tast vise turen hjem med bus, tog eller metro.

“Vi viser hver måned mere end 10 mio. rejser til danskerne alene via vores iPhone app”, siger Birgitte Woolridge, Product Manager, Rejseplanen A/S. “Vi kigger hele tiden på, hvordan man nemt og enkelt giver information om rejser med kollektiv trafik. Her er Apples ur p.t. det bedste bud på smartwatch-fronten, og her giver info om rejser og navigation virkelig mening.”

Visning af rejser på Apple Watch virker, når Rejseplanens iPhone-app er opdateret til den seneste udgave på din telefon, og du har koblet dit Apple Watch til din iPhone. Man skal åbne Rejseplanens app på telefonen, før app’en også virker på uret.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here