AppsBranchenyt

Første onboard navigationssystem til mobilen

Hollandske Route 66 har annonceret det første onboard navigationssystem til mobiltelefoner som fx Siemens SX1 eller Nokia 6600. Mobile 2005 Symbian S60 – Kit indeholder navigationssoftware til Symbian Smartphones, kortmaterialet og Skandinavien, et MMC kort samt en Bluetooth GPS modtager.

Programmet og kort materialet passer sammen på det medfølgende mmc kort (256 Mb) så det ikke længere er nødvendigt, som fx nødvendig med Wayfinder, at hente de nødvendige kortdata m.m. via GPRS og dermed måtte betale hver gang man ønsker at anvende navigationen.

nIndsæt det medfølgende MMC kort, tænd for GPS modtageren og start programmet ROUTE 66  – og du er klar til at navigere! Route 66 tilbyder den samme fulde funktionalitet som vi kender fra andre navigationsløsningerne til fx PDA´er. Det vil sige ”turn-by-turn” instruktioner både visuelt men også med stemmekommandoer. Det er ligeledes også muligt at skifte mellem fugleperspektiv og 3D visning ligesom det er muligt at skifte til nat visning.

Systemet forventes i handlen i slutningen af Juni og prisen er anført til 399 EUR svarende til ca. 3.000 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here