Nye mobiltelefonerNyheder

Galaxy Note 9

Samsung har i dag lanceret den seneste tilføjelse til Note-familien, Galaxy Note9. Den nye Galaxy Note9 bygger på Note-seriens grundpiller med endnu bedre ydeevne, en ny S Pen, der for første gang er forbundet til telefonen, og Samsungs smarteste kamera til dato.

– Note-serien har altid tilbudt det nyeste inden for innovation og teknologi, og Galaxy Note9 er ingen undtagelse. Vores Note-brugere er Samsungs mest loyale kunder med meget høje krav til ydeevne og smarte funktioner. De ønsker en telefon, der hjælper dem både på arbejdet og i fritiden, siger Jimmy Voss, Sales Manager IM for Samsung Danmark

Maksimal ydeevne
Vi sætter vores lid til smartphonen i stort set alt, vi foretager os. Galaxy Note9 er designet til at gøre livet lettere både på arbejdspladsen og i fritiden.

  • Kraftfuldt batteri: Galaxy Note9 har et batteri på 4,000mAh – det største nogensinde i en Samsung-telefon. Det er udviklet til at kunne holde strøm fra tidlig morgen til sen aften, så det holder tilflere samtaler, flere beskeder og flere spil og film.
  • Gem mere, slet mindre: Galaxy Note9 bliver tilgængelig i to versioner med forskellige interne lagringsmuligheder – både i 128GB og 512GB – med mulighed for at tilføje et microSD-kort. Galaxy Note9 kan i kombination med det eksterne hukommelseskort nå op på 1TB[1] i lagring, hvilket betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om manglende plads, når man skal gemme sine favoritbilleder, film eller apps.
  • Hastighed og strøm: Med en hukommelse på 8GB RAM (512GB version) samt understøttelse af den hurtigste netværkstilslutning (op til 1.2gigabit per sekund), der kan bruges til at streame og downloade indhold uden at miste hastighed, er Galaxy Note9 Samsungs mest kraftfulde telefon nogensinde. Galaxy Note9 leveres desuden med Water Carbon Cooling-system, der er udviklet af Samsung, samt en indbygget AI-baseret præstationsjusteringsalgoritme, der giver kraftig og stabil ydeevne.

En videreudvikling af den populære S Pen
Den nye Galaxy Note9 tilbyder selvfølgelig Note-seriens signatur, S Pennen, der med sine nye funktioner nu er forbundet til telefonen via Bluetooth. Det betyder, at S Pennen kan fungere som en “fjernbetjening” til Note9. Du kan eksempelvis tage billeder med pennen som fotoscanner eller bruge S Pennen til at styre præsentationer på møder. Det er også muligt at tage notater direkte på skærmen uden at skulle låse op, tegne, klippe og navigere på skærmen, samt hurtigt og nemt oversætte tekster.


Det ultimative arbejdsredskab

Den kraftige ydeevne gør Galaxy Note9 til en pålidelig hjælper på arbejdet. Uanset om du er på farten eller sidder i møde, gør Note9 det enklere og mere bekvemt at få klaret arbejdsopgaverne. Med understøttelsen af DeX via en HDMI-adapter[2] får brugerne en PC-lignende oplevelse, og du kan nemt forbinde din telefon til en større skærm, et tastatur eller en mus for at arbejde endnu mere effektivt.


Et intelligent kamera for perfekte billeder
Kameraet i Note9 er Samsungs smarteste til dato. Det gør det nemmere at tage billeder, der ser ud præcis, som du havde tænkt dig. Scene Optimizer aflæserhvilket type motiv, du vil fotografere, og optimerer billedet på baggrund af dette. Funktionen Flaw Detection gør brugeren opmærksom på, hvis noget ser ud til at være forkert med billedet – hvad end det er sløret, nogen på billeder, der blinker, eller hvis linsen er snavset. Disse funktioner kombineret med avanceret støjreduktionsteknologi og Dual Aperture-linsen[3], der tilpasser sig det menneskelige øje, gør kameraet i Note9 til det bedste på markedet.

Note9 har den hidtil største skærm for en Note. Den 6,4-tommers Super AMOLED-skærm giver brugervenlige multimedieoplevelser, der suppleres af de indbyggede AKG-højttalere. Derudover tilbyder den alle de tjenester og funktioner, som brugeren er vant til fra de mest avancerede Galaxy-produkter. Såsom hurtig trådløs opladning, vand- og støvresistens (IP68) og populære tjenester som Samsung Health, Samsung Pay og Samsungs sikkerhedsløsning Knox.

Samsung Galaxy Note9 bliver tilgængelig i butikker fra og med den 24. august i farverne Midnight Black og Ocean Blue med en gul S Pen. Den vejledende pris for Galaxy Note9 er 9799 DKK for versionen med 512GB og 7849 DKK for version i 128GB.

Udskift din gamle telefon og få op til 1.500 DKK i rabat. Tilbuddet gælder for køb af Galaxy Note9 og er tilgængelig via Samsung Members appen efter modtagelsen af din Galaxy Note9.

Galaxy Note9 specifikationer
Display 6.4-tommer Quad HD+ Super AMOLED, 2960×1440 (516ppi) * Skærmen måles diagonalt som et helt rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner.
* Forudindstillet opløsning er Full HD + og kan ændres til Quad HD + (WQHD +) i Indstillinger
Kamera Bagtil: Dual Camera med Dual OIS (Optical Image Stabilization) – Wide-angle: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS – Telephoto: 12MP AF, F2.4, OIS- 2X optisk zoom, upp till 10X digital zoom

Fortil: 8MP AF, F1.7

Størrelse 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68) * IP68 certificering for støv og vandmodstand. Baseret på testforhold i dybder op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter
Processor 10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz) * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Hukommelse 6GB RAM (LPDDR4), 128GB + MicroSD slot (up to 512GB) 8GB RAM (LPDDR4), 512GB + MicroSD slot (up to 512GB) * Kan variere afhængigt af marked og operatør* Brugerhukommelse er mindre end total hukommelse på grund af opbevaring af operativsystem og software, der bruges til at drive enhedsfunktioner. Den faktiske brugerhukommelse varierer afhængigt af operatøren og kan ændre sig, når programopgraderinger er blevet udført
SIM-kort Hybrid: et Nano SIM og et Nano SIM eller et MicroSD (up to 512GB) * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Batteri 4,000mAh Fast Charging kompatibel med ledning og trådløs Wired charging kompatibel med QC2.0 og AFCWireless charging kompatibel med WPC og PMA

*Kan variere afhængigt af marked og operatør

Operativsystem Android 8.1 (Oreo)
Netværk Enhanced 4×4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18 * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Tilslutninger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) * Dækning for Galileo og BeiDou kan være begrænset.
Betaling NFC, MST * Kan variere afhængigt af marked og operatør
Sensorer Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor,
Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
Autentificering Typer af lås: Mønster, Pin, Password Biometriske låsetyper: Iris, Fingeraftryk, Ansigtsgenkendelse Intelligent Scan: Kombinerer iris-scanning og ansigtsregistrering for nem oplåsning og giver i nogle tilfælde øget sikkerhed for visse autentificeringstjenester.
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

* Alle funktioner, specifikationer og anden produktinformation beskrevet i dette dokument sammen med, uden begrænsning, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produktet kan ændres uden varsel.

[1]512GB intern lagring er standard. 512GB-versioner er tillgænglige i udvalgte lande. Op tll 512GB udvidet lagring med externt SD-kort (sælges seperat).

[2]Samsungs HDMI-adapterer inkluderer HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) og DeX Cable (EE-I1300).

[3] Dual Aperture understøtter F1.5-tilstand og F2.4-tilstand. Dual Aperture er installeret på det bageste vidvinkel kamera.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here