AppsBranchenyt

Galaxy S3 Android opdateringen suspenderet

Samsung har kort efter lanceringen af Android 4.3 opdateringen til Galaxy S3 måtte suspendere denne. En række brugere har i en kort stund haft mulighed for at opdatere deres Galaxy S3, men nu viser displayet igen, at Android 4.1.2 er den mest aktuelle.

Fra England og Irland kom til at begynde med de fleste klager fra brugerne, eftersom opdateringen der har været tilgængelig i over en uge. Klagerne gik ud på, at der var en del problemer med WiFi, dårlige batteritider og frysende skærme samt apps der stoppede midt i det hele.

Mobilbladet.dk har spurgt Samsung i Danmark, hvad der er baggrunden for dette, og udtaler overfor Mobilbladet.dk: “Da vi er ved at undersøge de problemer visse kunder har meldt om på Galaxy S3 4.1 Jelly Bean opdateringen, er muligheden for at hente opdateringen midlertidigt suspenderet. Vi er dedikerede til at give vores kunder den bedst mulige mobile oplevelse, og vil sørge for at muligheden for at opgradere bliver tilgængelig igen hurtigst muligt”.

Spørgsmålet er selvsagt, hvorfor de evt. fejl ikke blev opdaget forinden og vi må håbe, at Samsung snart er klar igen. Indtil videre må Galaxy S3-ejere vente på opdateringen, som med opdateringen til Android 4.3 næsten får en hel ny brugeroplevelse med mange praktiske funktioner. Husk på, at Samsung ikke frigav Android 4.2.2. til brugerne af Galaxy S3 og derfor er der heller ikke noget at sige til, at en del brugere er lidt knotten over denne fejl.

Comment here