Branchenyt

Hands-on billeder af den nye Huawei Ascend P7

Vi forventer at Huawei inden ret længe præsenter den nye Ascend P7. Ført dukkede der flere og flere tekniske detaljer op og senest er der dukket friske hands-on billeder på nettet.

Den franske side Nowhereelse.frhar haft lejlighed til at se den nye Ascend P7 og tage et par billeder af nyheden ved denne lejlighed, og kan løfte sløret for, at P7 skal lanceres den 7. maj. Om en lille uges tid altså.

På Twitterprofilen af Evan Blass (der normalt altid er velinformeret) kan man læse, at P7 har en 5” stor skærm med Fuld HD opløsning. En Quad-core processor med navnet Kirin 910T som arbejder med 1,8 Ghz. I Antutu benchmark får P7 24.883 point. Processoren får hjælp af 2GB mens den interne hukommelse er på 16GB – som dog kan udvides med et microSD kort.

GSMAreana.comkan man i øvrigt læse, at P7 får et 8 MP frontkamera der er tænkt til selfies mens kameraet på bagsiden skyder med 13 MP i opløsning. Batteriet skulle være på 2.500 mAh. Men som sagt, om en lille uges tid forventer vi at høre mere fra Huawei.

Comments (1)

  1. […] Hands-on billeder af den nye Huawei Ascend P7 […]

Comment here