Branchenyt

Har du glemt Sendo X?

Vi ved stadig ikke, hvilket overraskelser der evt. venter os messen senere på ugen når vi skal på CeBIT messen, men vi ved i hvert fald, at lige siden 3 GSM World Congress i Cannes i slutningen af sidste måned, er vi næsten dagligt blevet overvældet af nyhederne om nye mobiltelefoner. I dette orgie af nyheder og perspektiverne for i morgen, glemmer man måske hurtig de nye mobiltelefoner der blev vist længe siden men kommer på marked ”i disse dage” – Sendo X er sådan en.

I første omgang havde engelske Sendo arbejdet på udvikling af en Microsoft baseret Smartphone, men vitterlig uger inden præsentationen, lagde Sendo projektet i graven og præsenterede overraskende hurtig efterfølgende Sendo X der kører på den konkurrerende Symbian platform. I euforien havde Sendo allerede proklamerede, at Sendo X vil komme på marked til jul (2003), men ligesom hos Siemens, drillede software udviklingen mere end man måske troede i starten og telefonen lader stadig vente på sig.

Eller gør den? Sidste nyt er, at Sendo forventer at kunne levere telefonen, i hvert fald på det tyske marked, i ugerne efter CeBIT udstillingen og senest i starten af april 2004. Telefonen har i øvrigt allerede kunne forudbestilles på Sendos tyske hjemmeside – prisen er 599 EUR svarende til ca. 4.500,- kr.

Siden præsentationen sidste år, har man hos Sendo også ændret en smule på designet, idet sorte karbon lignende sidestykker nu finder anvendelse. Ligeledes har Sendo allerede præsenteret en lang række tilbehør som f.eks. et foldetastatur eller en sync stand. Tilbehøret forventes dog første på marked fra omkring maj måned. Vi regner med at kunne fortælle endnu mere om Sendo X telefonen fra CeBIT messen ligesom vi også forventer inden ret længe, at kunne offentliggøre en test af denne Smartphone.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here