BranchenytNyheder

Helt ny pris struktur hos 3

Samtidigt med at 3 i dag lancerer en ny og landsdækkende reklamekampagne i Danmark, lancerer mobilselskabet 3 også en helt ny form for prisstruktur for mobiltelefoni og indholdstjenester.

”Vi har sammensat nogle priser, som i høj grad afspejler mulighederne i 3G; attraktive priser på tale og videosamtale, samt pakker med individuelt tilpassede mobile bredbåndstjenester. Inden for 3’s netværk kan 3’s kunder fx vælge at tale alt, hvad de vil for 49 kroner om måneden. Og på den måde skal vores kunder ikke længere bekymre sig om forbruget. Vores nye prissætning gør det simpelt og overskueligt at være kunde hos 3, og skulle man befinde sig uden for 3’s netværk, er priserne stadigvæk meget attraktive. Blandt indholdstjenesterne kan man vælge en pakke, som passer til ens ønsker og behov, og så bruge tjenesterne alt det man ønsker til en lav månedlig pris. Og det er en prissætning, som folk allerede har stiftet bekendtskab med fra betalings-tv. Jeg tror, vi kommer til at se mange nye måder at prissætte mobiltelefoni og indhold på. Dette er blot det første og meget interessante skridt, som vi glæder os til at præsentere for kunderne”, siger Mads Eriksen der er marketingsdirektør hos 3.

Læs mere på næste side om de nye priser og f.eks. prisen for Sony Ericssons Z1010.

I princippet findes der fra i dag af kun et abonnement for private hos 3 og det hedder kort og godt:

3Boom

Oprettelsen er gratis og prisen for abonnementet er 49,00 kr. pr. måned. 3Boom abonnementet inkluderer så valgfrit et tillægsabonnement:

0 på 3 – ubegrænset forbrug af tale og videosamtale mellem alle 3mobiler i 3´s eget netværk i Danmark. Eller

3 sølv – ubegrænset brug af tjenester fra TV2 Sporten, TV2 Finans, TV2 Nyheder, MTV, SAS-ligaen, AOK og Berlingske. I alt min. 7 indholdstjenester.

Med dette 3Boom abonnement følger der følgende priser:

Tale i hele Danmark: 0,70 kr./min. – der er dog en opkaldsafgift på 0,25 kr. pr. samtale

SMS: 0,15 kr./stk. – MMS: 2,00 kr./stk. – Videosamtale: 1,00 kr./min.

Abonnementet er selvfølgelig bindende i 6 mdr. Priserne for telefonerne med 3Boom abonnement til førnævnte 49,- kr./mdr. er som følger:

NEC e313: 299 kr. – NEC e616: 1.499 kr.- Motorola A925: 2.799 kr. – bemærk at A920 er udgået og efterfølgeren er kommet. Motorola A835: 1.199 kr. – Sony Ericsson Z1010 : 4.999 kr.- Nokia 7600: 2.499 kr. – bemærk at modellen ikke tilbyder mulighed for videotelefoni

I tillæg til 3Boom abonnementet kan der vælges følgende tillægspakker:

3 Guld – ubegrænset forbrug af minimum 15 indholdstjenester for 99,- kr./mdr.

eller

NetConnect Free – ubegrænset forbrug af mobil data op til 1GB/mdr. for 799,- kr./mdr.

eller

NetConnect Flex – med differentieret afregning af dataforbrug for 49,- kr./mdr.

Vælger du enten 3 Guld eller NetConnect Flex som ekstra tillægsabonnement får man yderligere rabat på mobiltelefonerne. Og så er det også i dag, at 3 går i luften med et helt nyt website, som ud over et nyt design også byder på endnu flere informationer og oplevelser til alle 3’s interessenter.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here