NyhederTablet

HP lancerer billig 360-graders bærbar pc

Ret beset er der her ikke tale om en tablet. Så hvorfor bringer vi så denne nyhed? Fordi HP Pavilion x360 på mange måder kan være et alternativ til en tablet, og derfor hører den med på mobilbladet.

HP Pavilion x360 er en 2-i-1 bærbar pc, der giver brugerne 360 grader af muligheder. Pc’en er udstyret med en 11,6” skærm og et 360-graders hængsel, så skærmen kan foldes hele vejen rundt og ændre enheden fra en bærbar pc til en tablet eller placeres i ”biografopstilling”. Sammen med en optimeret touch skærm og Beats Audio™ får man alt hvad man har behov for til arbejde og underholdning i én og samme enhed.

“Kunderne har meldt tilbage til HP, at de ønsker én personlig computer, som både kan benyttes til arbejde og underholdning, og det skal være til en overkommelig pris,” siger Mogens Balle, produktchef for forbruger pc’er i HP Danmark. “HP Pavilion x360 er netop designet til en moderne livsstil. Med sine 360-graders muligheder kan man let skifte mellem bærbar og tablet, og man får dermed en bærbar uden at miste sine tablet funktioner ligesom man får en tablet uden at miste de funktioner, man skal bruge til arbejde. Og det vel at mærke til en pris der svarer til en billig traditionel bærbar pc.”

HP Pavilion  x360

Brugerne har allerede taget godt imod HP Pavilion x360, der i denne uge er kåret af PC World som bedste laptop ved Mobile World Congress i Barcelona.

HP Pavilion x360 kommer på det danske marked i april måned, og kommer til at koste fra kr. 3.499,- inkl. moms.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here