Nye mobiltelefonerNyheder

HP prøver igen

Det gik mildest talt ikke så godt fro HP, sidste gang man var inde i Smartphone-marked. Men nu prøver IT-giganten igen. Men fremfor at gør tingene som sidst, er strategien nu en anden. Store displays og andre markeder. De to nye modeller som HP i dag har lanceret er Slate6 VoiceTab og Slate7 VoiceTab og positionerer sig midt mellem en Smartphone og tablet. Yep, phaplets. HP kalder disse modeller dog for ”Voice Tablets”.

Mens de sidste Smartphones benyttede webOS så satser HP nu på Android. Og som navnene på modellerne antyder det, har disse henholdsvis et 6” og 7” display. Kameraet er på 5MP på bagsiden, mens kameraet foran nøjes med en opløsning på 2MP. Den interne hukommelse er på 16GB men kan udvides med et hukommelseskort.

Slate6 VoiceTab og Slate7 VoiceTab understøtter ikke 4G, og så hører det også med til historien, at HP kun lancerer disse nyheder i… Indien.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here