Mobilt bredbåndNyt tilbehør

HSPA 7.2 ExpressCard fra Sony Ericsson

Sony Ericsson netop præsenteret sit første HSPA 7.2/2.0–udstyr med ExpressCard/34 design, EC400 og EC400g. Begge de mobile bredbånds ExpressCards hjælper travle professionelle på farten med at spare tid ved at give øjeblikkelig internet-adgang, uanset hvor de befinder sig. De glider nemt ind i laptoppens ExpressCard-slot, og EC400 og EC400g giver download-hastigheder op til 7,2 Mb/s og upload-hastigheder på 2,0 Mb/s. Hertil kommer, at EC400g er udstyret med en indbygget GPS-modtager, som automatisk viser brugerens nuværende placering på Google™ Maps eller en lignende service.

”EC400 og EC400g er højtydende mobilt bredbånds-udstyr, men alligevel i ultratynd ExpressCard-design og kan tilbyde nøjagtigt, hvad professionelle på farten har brug for – pålidelig internet-adgang, når som helst, og hvor som helst”, fortæller Kenneth Møller, der er national account manager for Sony Ericsson i Danmark og Island.

”Med sin plug-and-play installation og konfiguration giver ExpressCards øjeblikkelig adgang med download-hastigheder, der gør det nemt at holde sine aftaler.”

Sony Ericsson EC400 / EC400g – slut med stilstand

•         Highspeed data upload og download – hastighederne svarer til kontorets

•          Automatisk installering og auto-konfiguration – bliv opkoblet hurtigt og nemt

•          Indbygget GPS-modtager gør det nemt at finde rundt i en ny by (EC400g)

Helt kompakt

Kompakt, slank og pålidelig – EC400 og EC400g passer perfekt ind i laptoppen ExpressCard-slot. Det betyder web-adgang kun et klik væk. Ud over den integrerede antenne har EC400 og EC400g en ekstra antenne, som kan foldes ud for at give endnu bedre modtagelse af signalet.

Sparer tid, så mere kan ordnes

EC400 og EC400g lever op til kravene. Den indbyggede HSPA-teknologi tillader upload med op til 2,0 Mb/s. Og download-hastigheder op til 7,2 Mb/s – svarende til en opkobling hjemme eller på kontoret.

Nem effektivitet

EC400 eller EC400g’s auto-install og auto-configuration features giver adgang med det samme. Med den indbyggede software kan ExpressCards automatisk identificere netværk-udbyderen og anvende de rette parametre, når det først er installeret i laptoppen.

Find vej

EC400g indeholder en unik GPS-modtager, så man nøjagtigt og nemt kan finde ud af, hvor man er. En banebrydende feature fra Sony Ericsson forbinder øjeblikkelig til Google™ Maps eller en lignende service og kan vise, hvad der er omkring stedet, man er, samt hvordan man kommer videre til næste sted.

Find tid til lidenskaberne

Lad ikke en fyldt kalender spolere oplevelserne. EC400’s bruger-interface guider direkte til PlayNowTM arena og giver dermed adgang til tusindvis af sange, spil og andre downloads på få øjeblikke. Download musik, videoer og ringetoner til en notebook og eventuelt videre i telefonen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here