Branchenyt

HTC-chef Peter Chou leder efter en Scooterkører

Mange ting gik som forventet i denne uge i Barcelona. Men engang imellem sker der også uventede ting. Som fx da HTC-chefen Peter Chou sad fast i trafikken men skulle gerne være fremme til tiden til et møde. Så er det jo rart, når en Scooterkører hjælper. Og det er netop denne scooterkører, som Peter Chou nu efterlyser. Og det meget passende på HTC’s egen blog.

Men hvad var der sket? Mandag morgen sad Peter Chou fast i trafikken i den taxa, der skulle køre ham fra lufthavnen til messeområdet. Peter Chou er en handlekraftig chef, så han fik taxachaufføren til at praje en tilfældig Scooterkører, og bad selv efterfølgende manden om at køre ham til messeområdet. På scooteren.

Efter kun ti min. var Peter Chou fremme.

Men historien fortsætter. Man kan spørge om dette bare er smart PR men fakta er, at HTC nu leder efter den hjælpsomme person med et hashtag  #HTCseeksBiker, for at Peter Chou kan takke vedkommende. HTC leder efter en mand der er mellem 45 til 50 år gammel og som kørte på en grøn Honda Scoopy scooter med gul nummerplade (men det har de fleste i Barcelona).

Peter Chou havde tilbudt den ”efterlyste” en lille skilling i mandags, men dette afslå den hjælpsomme scooter kører. Gad vide om han nåede at betale Taxachaufføren? Det melder historien ikke noget om.

Comments (1)

  1. […] du huske vores artikel fra sidste uge, hvor HTC chefen ledte efter en scooter kører der hjalp ham med at komme til et møde til tiden […]

Comment here