MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

HTC Desire 610

Som vi omtalte her på mobilbladet.dk forleden, så har HTC endnu engang ændret strategi, og vil gerne være mere synligt i den såkaldte mellemklasse. Og i forbindelse med Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, er HTC klar med to nyheder. HTC Desire 610 er den ene. Den lidt mindre i Desire-serien.

HTC Desire 610 har en 4,7” skærm og kraftfulde indre, fungerer perfekt til alt slags underholdning. Ligesom sin storebror, indeholder Desire 610 en uovertruffen lydoplevelse i kraft af HTC BoomSound samt visuelle lækkerier, der gør HTC BlinkFeed en fryd for øjet.

“Mange forbrugere vil gerne have de allerbedste funktioner uden at gå på kompromis med kvaliteten,” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. “HTC Desire 610 tilbyder en enestående kombination af ydeevne og underholdning til en pris, der gør det muligt for alle at få en ekstraordinær smartphone-oplevelse.”

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger omkring specifikationerne udover at Desire 610 har en Quad-core processor og er en 4G-model. Den danske afdeling for HTC siger, at Desire 610 kommer på gaden i 2. kvartal mens den engelske afdeling for HTC er mere præcist ved at sige, at Desire 610 kommer til Europa til maj.

Comment here