MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

HTC Desire 816

Desværre har HTC ikke medbragt et Smartwatch til Mobile World Congress (MWC); med mindre de vil præsentere dette senere i dag eller i morgen. Så indtil videre er nyheden fra HTC den nye Desire 610 samt denne Desire 816.

HTC siger selv, at Desire-serien rummer elementer fra flagskibet HTC One.

HTC’s stærke fokus på design skinner igennem på HTC Desire 816, som indeholder en række avancerede funktioner, der gør den til en af de bedste smartphones i sin kategori.

“HTC Desire 816 markerer begyndelsen på en spændende ny æra for mellemklassen af smartphones,” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. “Det nye Desire-medlem udfordrer folks forventninger til smartphones i mellem-segmentet med sit smukke udseende samt matchende teknologi og software. Den tilfører en ny, høj standard til kategorien ved at levere fantastisk design og highend performance til en utrolig god pris.”

HTC Desire 816 2

HTC Desire 816, som markerer overgangen til en ny-designet Desire-familie, indeholder HTC?s ikoniske fronthøjttalere og HTC BoomSound, der giver utrolig lydkvalitet. HTC BlinkFeed holder brugerne up-to-date med de seneste nyheder og sociale opdateringer på den rummelige 5,5” skærm. De to kvalitetskameraer gør HTC Desire 816 ideel til fotografering; Et 13MP bagudvendt kamera med HTC Zoe og Video Highlights, samt et 5MP frontkamera, der gør det nemt at tage det perfekte selfie.

Igen, vi har ikke flere oplysninger omkring specifikationerne udover at den har en quad-core processor og er en 4G-model. Lanceringen er til maj uden at vi kender den nøjagtige pris på nuværende tidspunkt.

Hvis du spørger til HTC One-efterfølgeren, så er det som forventet først den 25. marts vi får denne at se.

 

Comment here