Nye mobiltelefonerNyheder

HTC Desire EYE

I går aftes dansk tid, blev HTC’s nye topmodel i Desire-serien præsenteret, HTC Desire EYE, der viderefører virksomhedens arv som førende inden for smartphoneinnovation. Med det bedste frontkamera på markedet og software, der placerer dig centralt i motivet og sikrer at du tager dig ud fra din bedste side, kan HTC Desire EYE fange livets store og små øjeblikke i perfekt klarhed. HTC Desire Eye, der byder på markedsførende 13 MP front- og bagkameraer, tilbyder en så detaljeret billedkvalitet, at du kompromisløst kan zoome, beskære og udskrive fotos. HTC Desire Eye er for dem som er vilde med at tage gode fotos, videoer og selfies. BSI-sensorer sikrer optimale fotos, også i lav belysninger, og de to intelligente LED-blitz på begge kameraer sikrer flotte naturlige farver, når det omgivende lysniveau falder yderligere.

Tre dedikerede mikrofoner tager HTC’s velkendte høje lydkvalitet til nye højder for at sikre krystalklare stemme- og videoopkald, uanset hvad der foregår omkring dig. Kombinationen af HTC BoomSoundTM og det flotte 5,2″ display i fuld hd gør HTC Desire EYE til den ultimative multimedieenhed og den perfekte måde at se dine fotos og videoer på.

Det dristige, vandtætte og flerfarvede unibody-design er ikke blot en fryd for øjet, men sikrer samtidig, at du tager dig ud fra din bedste side, ved hjælp af en dedikeret fokustast med to trin og en billedtagning, der giver komfortabel, øjeblikkelig adgang til fremragende billeder, selv med én hånd.

Ved hjælp af HTC’s nye EYE Experience og Zoe, med en Qualcomm® Snapdragon 801- processor og super hurtig 4G-forbindelse, er det en ren fornøjelse at redigere og dele dine bedste fotos og vidoer, uanset hvor du er.

HTC Desire Eye Matt Blue

HTC EYE Experience: Designet til dig

Men det handler ikke bare om hardwaren. HTC EYE Experience løfter niveauet for mobil billedbehandling med unikke funktioner, der garanterer, at du altid tager dig ud fra din bedste side.

Ansigtssporingen i HTC EYE Experience sikrer, at du hele tiden er inden for rammen, hvilket fører videochat og mødeopkald op på et nyt niveau i forhold til kvalitet og ydelse. Og da det at holde kontakten er mere end blot at tale til en enkelt person, er det også nemt at spore op til fire personer i samme rum, hvor hvert hoved er beskåret og placeret på skærmen, så alt bliver så klart som muligt. Nyd friheden og fleksibiliteten ved tjenester som Skype uden at bekymre dig om, hvor dine venner helt præcist står, da kameraet følger alle. Vil du gerne dele endnu mere, mens du er på farten? Muligheden for skærmdeling betyder, at skrivebordsfunktionen nu også kan bruges til smartphone-baseret videochat for første gang.

HTC EYE Experience åbner op for en ny verden af kreative muligheder, takket være den nye Split Capture funktion. Ved at kombinere fotos og videoer, der er taget samtidigt på front- og bagkameraerne, til ét billede eller en video med opdelt skærm, giver dette en ny selfie-oplevelse for HTC brugere, så kan du fx. dokumentere dine ferier uden at skulle benytte miniaturevisninger. Crop-Me-In placerer dig i begivenhedernes centrum ved at klippe dig ud af billedet eller videoen, som tages med frontkameraet, og placere dig i det motiv, der optages af hovedkameraet. På den måde kan du få mere ekstreme og spændende selfies og videoer2. Voice Selfie fjerner behovet for mærkelige håndforvridninger ved at give dig mulighed for at udløse lukkeren med en enkelt kommando. Så snart du har fundet den rigtige kamera indstilling sig blot “Cheese” eller “Tag billede” for at tage et foto eller ”Start video” eller ”Optag” for at optage en video.

Face Fusion indgår også i HTC EYE Experience og er en funktion, der gør det muligt at sammensmelte dit ansigt med en vens eller en berømtheds ansigt, så der kommer et helt nyt udseende. Der er også Live Makeup, hvor du kan indstille det ønskede niveau af hududjævning og se en eksempelvisning på effekten i realtid, før billedet tages.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here