Branchenyt

HTC Desire landet på redaktionen – i butikkerne i næste uge!

UPDATE HTC Desire lander i de danske butikker i midten af næste uge!

SOM NÆVNT I sidste måned, har vi allerede en eftermiddag kunne snuse til den nye HTC Desire – og nu er vores testeksemplar landet på redaktionen. Og holder vores possitive første indtryk som vi fik den 20. marts? I den grad.

Vi er allerede i fuld sving med selve testen af Desire, der i øvrigt også lige er på trapperne i butikkerne; ja de første operatører har endda allerede åbnet for forudbestillingen.

HTC Desire er et lille, mobilt kraftværk, der er drevet af en 1 GHz Qualcomm Snapdragon processor. Processoren sikrer bl.a. superhurtig webbrowsing og multitasking fra app til app. Og med brugergrænsefladen HTC Sense er du sikret den bedst tænkelige brugervenlighed, når du navigerer rundt blandt mobilens mange funktioner. Og mens vi er i gang med testen, kan du se eller gense vores billeder af HTC Desire i billedgalleriet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here